Home (030) 767 03 90

Advies nodig?

Hoe kunnen we u helpen?

Hier vindt u informatie over het (ver)kopen, huren en taxeren van een woning, beleggen, hypotheekadvies en verzekeren.  

Ik wil mijn huis verkopen

1030523_Huis-verkopen.jpg

U wilt uw woning verkopen. Maar hoe bereikt u de juiste doelgroep potentiële kopers, wat is de juiste vraagprijs, hoe kunt u het beste onderhandelen?

Onze partners zijn u hierbij graag van dienst. Zij helpen u uw woning op die manier te onderscheiden dat de woning wordt gevonden door potentiële kopers. Zowel 'op straat' als in een online omgeving. Met behulp van o.a. de website en een uitstekende ranking op Funda brengen zij uw huis onder de aandacht. Daarnaast beschikken onze makelaars over veel ervaring, uitgebreide marktkennis en deskundigheid.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige makelaar om uw huis te verkopen? Neem dan nu contact op met één van onze partners bij u in de buurt! Zij vertellen u graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek over hun manier van werken en de tarieven.

Ik wil een huis kopen

1030522_Huissleutel.jpg

U wilt een huis kopen. Maar wat moet u bieden, hoe moet u onderhandelen, wat zijn de valkuilen en hoe zet men vervolgens de afspraken in de definitieve overeenkomst op papier? Het kopen van een woning vereist deskundigheid en ervaring. Voor onze partners is het dagelijks werk, maar voor de meeste mensen een belangrijke stap die maar twee of drie keer in het leven wordt gemaakt.

De jarenlange ervaring op de lokale en regionale woningmarkt en de inbreng van onze deskundige makelaars staan garant voor succesvolle aankoopbegeleiding.

Wilt u meer informatie? Neem dan nu contact op met één van onze partners bij u in de buurt. Zij informeren u graag over hun werkwijze en tarieven! Klik hier voor het aanbod

Ik wil een huis huren

1030528_Beleggingen.jpg

Een aantal van onze partners zijn specialist in het verhuren van woningen en bieden een uitgebreid aanbod in hun omgeving. Het aanbod varieert van bestaande huurwoningen- en appartementen tot nieuwbouw. Partners verhuren voor zowel grote als kleinere beleggingsmaatschappijen. Het actuele huuraanbod vindt u op onze website.

Ik wil mijn huis laten taxeren

1030521_Logo-NWWI.jpg

Wilt u uw woning laten taxeren voor aan- of verkoop, verbouwing of voor het oversluiten van een hypotheek? Bij onze partners bent u aan het juiste adres.

Het is van groot belang dat de getaxeerde waarde van uw woning juist is. Sinds juli 2009 bestaat daarom in Nederland het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut. Dit onafhankelijke instituut ziet erop toe dat elke taxatie volgens een bepaalde richtlijn wordt uitgevoerd en zo is elke taxatie uniform. Op deze manier wordt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur bewaakt. De aangesloten taxateurs voldoen aan strenge voorwaarden en leveren zo een objectieve en betrouwbare taxatie. Onze partners voldoen aan deze kwaliteitseisen en zijn aangesloten bij het NWWI.

Een NWWI taxateur kent de regio en levert een leesbaar, betrouwbaar taxatierapport. Daarnaast is de NWWI-taxateur verplicht de taxatie goed te onderbouwen, zodat duidelijk is hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Het NWWI heeft hiervoor een unieke werkwijze ontwikkeld: de taxateur toetst de waarde van de woning aan de hand van drie verschillende waardebronnen en geeft precies aan in welk opzicht de woning daarvan afwijkt. Dit wordt vermeld in een overzichtelijk en begrijpelijk rapport. Alle geldverstrekkers accepteren het NWWI taxatierapport.

Kijk voor meer informatie op www.nwwi.nl.

Ik wil beleggen

1030520_Plaatje-Beleggingen.jpg

Dynamis verzorgt advies en begeleiding bij het tot stand komen van beleggingen. Met de regionale expertise van de makelaars bij onze partners kunnen wij als geen ander beleggers begeleiden bij het samenstellen van vastgoedportefeuilles. Wij begeleiden en adviseren institutionele en particuliere beleggers bij de aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen, initiëren en begeleiden verkopen via inschrijving en adviseren onze relaties over de samenstelling van de vastgoedportefeuille. Daarnaast lokaliseren wij (her)ontwikkelingslocaties voor met name onze relaties in de projectontwikkeling en corporatiewereld en taxeren wij de onderliggende waarde van uw beleggingsportefeuille.

Onze makelaars van Dynamis Woningbeleggingen zijn u graag van dienst. 

Ik heb hypotheekadvies nodig

1030519_Hypotheek-tekenen.jpg

Er zijn vele vormen van hypotheken. Maar welke past het beste bij u? Onze partners nemen u graag mee in de vele vormen en mogelijkheden van hypotheken.

U bent bij hen aan het juiste adres voor vrijblijvend en onafhankelijk hypotheekadvies.

Ik heb een verzekering nodig

Heeft u een geschikte, nieuwe woning gevonden en is uw hypotheek rond? Dan is het belangrijk aandacht te besteden aan de benodigde verzekeringen. Met goede verzekeringen beschermt u uw vermogen en dekt u risico's af. Onze partners kunnen u diverse verzekeringen aanbieden op het gebied van leven en schade en maken hiermee hun financieringsadvies voor u compleet.

Een aantal van onze partners hebben financieel adviseurs in huis. Zij helpen u graag met het maken van een goede keuze.

Dynamis (030) 767 03 90
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.