Home (030) 767 03 90

Aanhuur/aankoop

U heeft zelf ongetwijfeld al een goed beeld van uw droomhuis. Toch kan het lastig zijn om uw wensen te vertalen naar een duidelijk zoekprofiel of heeft u geen tijd om een geschikte woning te zoeken. Dit doen wij graag voor u. Het zoeken via een Dynamis makelaar begint altijd met een persoonlijke kennismaking. Samen met u formuleren en interpreteren wij een programma van eisen. Zo kunnen wij met u meedenken en actief voor u op zoek gaan naar het huis wat perfect bij u past.

Door het samen screenen en vaak letterlijk bekijken van het aanbod komen wij uiteindelijk uit op een kleine selectie huizen. Onze woningmakelaars zetten voor deze huizen alle feiten, voor- en nadelen duidelijk op een rij zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Vervolgens onderhandelen wij voor u over alle voorwaarden, waaronder de koop- of huurprijs.

Bemiddeling

1029778_Hypotheek-tekenen.jpg

Zijn u en de aanbieder het eens geworden, dan kan de koop- of huurovereenkomst worden opgesteld. Wij controleren deze nauwgezet en nemen alles met u door. En al lijkt het meeste werk gedaan na het ondertekenen van de overeenkomst, de transactie is wat ons betreft pas rond als u de sleutels in handen hebt. Dus ook bij oplevering zijn wij erbij om samen met u te controleren of alles volgens afspraak is  geregeld.

Dynamis (030) 767 03 90
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.