Home (030) 767 03 90

Aanhuur/aankoop

Waarschijnlijk heeft u zelf al een goed beeld van wat u zoekt. Toch kan het lastig zijn om uw wensen te vertalen naar een duidelijk zoekprofiel. Daarom begint het zoeken via een Dynamis makelaar met een persoonlijke kennismaking. Samen met u formuleren en interpreteren wij alle belangrijke gegevens in een programma van eisen. Alleen zo kunnen wij met u meedenken en actief voor u op zoek gaan naar een optimale locatie.

Door het samen screenen en bekijken van het aanbod komen wij uiteindelijk uit op een kleine selectie objecten. Onze bedrijfsmakelaars zetten voor deze objecten alle feiten, voor- en nadelen duidelijk op een rij zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Vervolgens onderhandelen wij voor u over alle voorwaarden, waaronder de koop- of huurprijs, bij het aangaan van een huur- of koopovereenkomst. 

Bemiddeling

1029544_Hypotheek-tekenen.jpg

Zijn u en de aanbieder het eens geworden, dan kan de koop- of huurovereenkomst worden opgesteld. Wij controleren deze nauwgezet en nemen alles met u door. Al lijkt het meeste werk gedaan na het ondertekenen van de overeenkomst, de transactie is wat ons betreft pas rond als u de sleutels in handen hebt. Dus ook bij oplevering zijn wij erbij om samen met u te controleren of alles volgens afspraak geregeld is.

Dynamis (030) 767 03 90
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.