Home (030) 767 03 90

Verhuur/verkoop

Een kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte verkopen of verhuren vraagt om een makelaar die uitstekend op de hoogte is van de vastgoedmarkt. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt door en door en zijn onze bedrijfsmakelaars in staat u met visie te adviseren en begeleiden. Zij werken aan de hand van een persoonlijke opname van het object graag een plan van aanpak voor u uit.

Het plan van aanpak gaat in op de prijsbepaling, doelgroep en marketing. Besluit u het object via een Dynamis makelaar te verkopen of verhuren, dan stemmen wij het plan verder met u af. Wij brengen het object onder de aandacht bij ons uitgebreide netwerk en de bepaalde doelgroep. Dat gebeurt via internet, maar ook via brochures, posters, projectborden, objectoverzichten, advertenties, bijeenkomsten en kan naar wens worden uitgebreid.

Begeleiding

1029539_Pers-2.jpg

Uiteraard vertegenwoordigen wij ook uw belangen bij het bezichtigen van de locatie en de uiteindelijke onderhandelingen over de voorwaarden en de koop- of huurcondities. Wij stellen de overeenkomst voor u op of controleren deze en bespreken alles met u. De transactie is voor ons pas afgerond als de sleutels zijn overgedragen. Wij zijn er voor u tot en met de begeleiding van een correcte oplevering.

Dynamis (030) 767 03 90
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.