Home (030) 767 03 90

In de media

Hier vindt u artikelen, presentaties etc. waarmee Dynamis onlangs in de media is geweest. 

Filmpje PropertyNL

1034502_Dynamis-filmpje-plaatje-300-pix.png

Naar aanleiding van het jaarrapport Sprekende Cijfers Kantorenmarkten 2016 heeft PropertyNL een filmpje gemaakt. Klik hier om de video te bekijken

Record aan leegstaande kantoren omgebouwd

Sprekende Cijfers Kantorenmarkten 2016

Donderdag 4 februari presenteerde Dynamis tijdens het jaarlijkse Sprekende Cijfers Symposium haar jaarrapport Sprekende Cijfers Kantorenmarkten 2016. Behalve aan de cijfers besteedt Dynamis ook aandacht aan een actueel thema in de markt. Dit jaar was het thema 'Ondanks hoge leegstand toch ruimte voor nieuwbouw?'

Lees hier het artikel wat RTL Z naar aanleiding van de jaarrapportage schreef. 

Bekijk hier het fragment met toelichting van Wilfred van der Neut. 

Ook het Financieel Dagblad besteedde op 4 februari jl. aandacht aan het rapport. Klik hier om het voorpagina artikel 'Record aantal kantoren omgebouwd' te lezen. Daarnaast werd in dezelfde editie naar aanleiding van het thema onderzoek 'Nieuwbouw is nodig' het artikel 'Taboe op op bouw van nieuwe kantoren dient te verdwijnen' geschreven. 

Inman Real Estate Connect - New York

Van 26 tot en met 29 januari 2016 was in New York de Inman Real Estate Connect. Tijdens dit congres werden de laatste trends voor de woningmarkt besproken. 

Bekijk hier het filmpje met Boris Geheniau en Wilfred van der Neut over samenwerking bij de makelaars, transparantie, delen, de kaarten op de borst en de toekomst: de klant!

Congres Vastgoedvergelijker 28 oktober 2015

Wilfred van der Neut

Woensdag 28 oktober jl. organiseerde Vastgoedvergelijker het congres 'Beleggen in vastgoed' in het Novotel in Amsterdam. Particuliere en semi-professionele beleggers werden geïnformeerd over verschillende vastgoedmarkten en meerdere sprekers gaven hun visie op vastgoed. Niet het vastgoedfonds stond centraal, maar juist de vastgoed categorie waarin deze partijen beleggen. Vragen die ter sprake kwamen waren onder andere: Waarom kiezen deze partijen voor specifiek deze categorie? Wat zijn de vooruitzichten? Welke kansen liggen er?

Dynamis directeur Wilfred van der Neut vertelde over de huidige Nederlandse markt en ging daarbij in op de huidige stand van zaken op de particuliere beleggersmarkt en de kansen en bedreigingen. De presentatie kunt u hier downloaden

Vastgoedwereld is enorm veranderd, maar: schiet niet te ver door

1033811_Vastgoed.jpg

In de oktober editie van Vastgoedmarkt is een opinie artikel van Wilfred van der Neut verschenen over de verandering van de vastgoedmarkt. 

De (vastgoed)wereld is de laatste zeven jaar, met de val van Lehman Brothers als katalysator, compleet veranderd. In de Nederlandse vastgoedwereld zijn partijen verdwenen, is leegstand een groot probleem geworden, blijkt financiering veel lastiger dan voorheen en zijn de waarderingen van vastgoed gekelderd. De toekomstige opgaven en uitdagingen vragen om een andere aanpak, want de ingesleten werkwijze werkt niet meer. 

Veranderingen zijn onontkoombaar. Daarbij past echter wel de kanttekening dat we niet te ver moeten doorslaan. Zwart-wit-opinies moeten op waarde worden geschat. Ook beleidsmakers moeten hier rekening mee houden.

Lees hier het gehele artikel

Dag van het Wonen 26 mei 2015

Tijdens de Dag van het Wonen op 26 mei jl. gaf Dynamis directeur Wilfred van der Neut een presentatie over de visie van Dynamis op de actuele stand van zaken op de woningmarkt. De presentatie is hier te downloaden. 

Dynamis (030) 767 03 90
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.