Home (030) 767 03 90

Vastgoed-Valentijn. Omdat het in vastgoed altijd over liefde gaat.

Vastgoed-Valentijn. Omdat het in vastgoed altijd over liefde gaat.

Verliefd worden op een bedrijfslocatie? Het kan. Maak op Valentijnsdag een afspraak met ons en ontvang een liefdevol cadeautje. En wie weet krijgt u wel een bedrijfsruimte op een droomlocatie op de koop toe.

 

 

 

“Als dat pand nou ooit beschikbaar komt …”

Al jaren reed Pieter de Boer langs het bedrijfspand waar hij inmiddels is gevestigd. Het heeft jaren geduurd totdat het pand beschikbaar kwam. Gelukkig was Dynamis op de hoogte van de wens van Pieter de Boer. Hierdoor was de deal snel geregeld. Inmiddels is Pieter de Boer alweer 2 jaar gevestigd op zijn droomlocatie.

 

En wat is uw droomlocatie?

Is dat een kleine bedrijfsruimte met glas-in-loodramen in het centrum van een stad, of juist een locatie aan de snelweg, met veel parkeermogelijkheden? De partners van Dynamis zoeken dagelijks droomlocaties voor onze klanten. Wij hebben landelijk 38 vestigingen waardoor wij aanbod hebben door heel Nederland. Door onze liefde voor het vak bereiken wij voor klanten dat ze kunnen werken op een plek die bij hun wensen past.

 

Een nieuw jasje voor Dynamis en haar partners

Ook wij doen er natuurlijk alles aan om onze relatie levendig te houden. Onze eerste stap? Een nieuwe huisstijl. Fris, strak en modern. Onder dat nieuwe jasje vindt u natuurlijk nog steeds dezelfde betrouwbare expertise.

 

Wordt u onze Valentijnsdate?

Rondom Valentijn hangt de liefde in de lucht. Dus dit is hét moment om op zoek te gaan naar een droomlocatie of een bedrijfspand om verliefd op te worden. We nodigen u graag uit voor een date. Voor iedereen die op Valentijnsdag belt 030-7670394 of mailt marketing@dynamis.nl om een afspraak te maken hebben wij een leuke attentie tijdens het eerste gesprek. Of neem contact op met een van onze veertien partners.

 

 

4886_Dynamis-BOG-Linkedin-800x416px.jpg
Dynamis (030) 767 03 90
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.