Home (030) 767 03 90

Vacature omschrijving

Algemene stagevacature

Ben jij op zoek naar een stage in de dynamische wereld van het vastgoed? Of wil je juist werkervaring opdoen in de makelaardij? Onze dertien partners zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste en leergierige MBO, HBO en WO studenten.

Wij bieden de mogelijkheid voor een meeloop- of afstudeerstage op het gebied van woning- en bedrijfsmakelaardij, consultancy, research, taxaties, financieel advies en beleggingsmakelaardij.

Functie-eisen

Wij zoeken zelfstandige, enthousiaste en leergierige stagiair(e)s die graag meer kennis op willen doen over de dynamische wereld van vastgoed en makelaardij. Het is voor ons belangrijk dat je voldoet aan de volgende functie-eisen:

  • 2e, 3e of 4e-jaars student van een MBO, HBO of WO opleiding;
  • pro actieve houding en doorzettingsvermogen;
  • representatief, zelfstandig en prettig in omgang;
  • passie voor vastgoed en makelaardij;
  • goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift;
  • perfecte beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden

Leuke, afwisselende meeloop- of afstudeerstages in een enthousiast team bij één van onze dertien partners. Je krijgt tijdens deze meeloop- of afstudeerstage de kans om veel praktijkervaring op te doen en kennis te maken met alle facetten van het vak. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als op kantoor.

Dynamis

Dynamis is een samenwerkingsverband van dertien zelfstandige, regionale makelaars met vestigingen door heel Nederland.  De kracht van Dynamis ligt in de combinatie van regionale expertise met een onderlinge uitwisseling van de opgedane deskundigheid en ervaring. De landelijke bundeling van regionale krachten vormt de toegevoegde waarde die Dynamis en haar partners aan de opdrachtgever biedt.

Partners in Dynamis zijn: Boek & Offermans Makelaars (Heerlen, Maastricht en Venray), Frisia Makelaars (Den Haag), HRS Bedrijfsmakelaars (Den Bosch), Kuijs Reinder Kakes (Amsterdam, Alkmaar, Castricum, Heerhugowaard, Krommenie, en Zaandam), Lamberink Bedrijfsmakelaars (Assen), Molenbeek Makelaars (Utrecht), Ooms Makelaars (Rotterdam), Rodenburg Makelaars (Apeldoorn, Deventer en Zwolle), Snelder Zijlstra Makelaars (Almelo, Enschede en Hengelo), Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem, Strijbosch Thunnissen Makelaars Nijmegen, Van der Sande Makelaars (Breda) en Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars (Eindhoven).

Heb jij interesse in een van de hierboven beschreven stagemogelijkheden? En herken jij jezelf in het beschreven profiel? Stuur dan je CV met motivatie, waarin je aangeeft welke opleiding je volgt, wanneer je stageperiode is en wat je motivatie is naar: dynamis@dynamis.nl.

Dynamis (030) 767 03 90
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.