Home (030) 767 03 90

Vacature omschrijving

Senior Taxateur BOG Strijbosch Thunnissen

Senior Taxateur BOG
Strijbosch Thunnissen Makelaars bestaat uit een team van 25 gemotiveerde professionals. Met vestigingen in zowel Arnhem (2x) als Nijmegen is Strijbosch Thunnissen Makelaars de allround vastgoedadviseur in de Stadsregio Arnhem-Nijmegen.

Strijbosch Thunnissen Makelaars is partner in Dynamis. Dynamis is een samenwerkingsverband van twaalf regionale makelaarskantoren met ruim dertig vestigingen, verspreid door heel Nederland. De partners werken o.a. samen op het gebied van research, kennisuitwisseling, acquisitie, marketing en communicatie.

Functieomschrijving
Als Senior Taxateur bent u verantwoordelijk voor de uitvoering van waarderingen en advisering aan onze opdrachtgevers in de breedste zin van het woord. Onze waarderingen betreffen o.a. objecten en portefeuilles in sectoren als kantoren, winkels, bedrijfsruimten en -terreinen, (her)ontwikkelingslocaties, zorgvastgoed, parkeergarages en hotels voor alle voorkomende doelen. U draagt actief bij aan het acquireren van nieuwe opdrachten.

Hiernaast bent u verantwoordelijk voor de verdere professionalisering van de researchactiviteiten binnen Strijbosch Thunnissen Makelaars. Denk hierbij aan de uitbouw van de researchdatabases en cijfermatige onderbouwing ten behoeve van de verschillende researchpublicaties van Strijbosch Thunnissen Makelaars (Retailscan Arnhem, Bedrijfsruimtescan Arnhem en de Liemers, Kwartaalrapportage woningmarkt, Sprekende cijfers Kantoren en Woningen, De Vastgoedrapportage Arnhem-Nijmegen).

Functieprofiel
Wij zoeken een communicatief vaardige, Vastgoedcert / NRVT gecertificeerde register taxateur, bij voorkeur lid van de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) met een relevante opleiding op HBO-/WO-niveau alsmede enkele jaren relevante werkervaring. Een RRV en/of REV titel is een pré. U beschikt over een sterk analytisch vermogen en u heeft een uitgebreid netwerk in de relevante doelgroep van banken, corporaties, beleggers etc.

Wat bieden wij?
Wij bieden een dynamische, afwisselende en verantwoordelijke functie in een team met jonge, gedreven, enthousiaste, ondernemende en gemotiveerde collega's. Wij bieden de mogelijkheid voor het volgen van vakinhoudelijke opleidingen.

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Jacco Vogelaar (026-3552100). Solliciteren kan per email door het sturen van een motivatie met curriculum vitae naar vogelaar@s-t.nl - See more at: http://stmakelaars.nl/VacatureDetail/2685/Senior-Taxateur-BOG.html#.V7wPm0196Ul

Dynamis (030) 767 03 90
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.