dynamis-top-kantoor

Dynamis vastgoedmakelaars:

Local heroes in heel Nederland

Met 40 vestigingen verspreid over Nederland is Dynamis makelaars, vastgoedmakelaars, bedrijfsmakelaars, woningmakelaars, adviseurs en taxateurs een van de grootste spelers op het gebied van wonen, bedrijfsonroerendgoed, taxaties en vastgoedconsultancy. De enige partij die zowel lokale, regionale als landelijke opdrachten voor u kan uitvoeren: vanuit de regio zelf.

De kracht van Dynamis makelaars

Dynamis is de overkoepelende, landelijke fullservice-organisatie voor onze 13 vastgoedpartners en de 40 vestigingen door heel Nederland. Wij faciliteren onze partners op het gebied van research, kennisdeling, marketing en landelijke naamsbekendheid. Daarnaast begeleiden we opdrachtgevers bij hun landelijke vastgoedvraagstukken.

  • De enige partij die landelijk, regionaal en lokaal werkt
  • 40 vestigingen, 13 partners, verspreid over heel Nederland
  • Fullservice: wonen, bedrijfsonroerendgoed, taxaties en vastgoedconsultancy
SCK2019Website

Sprekende Cijfers Kantorenmarkten 2019

Download de rapportage

Landelijke dekking

Klik op een van de
vestigingen voor
meer informatie

Noord-Holland

REGIONALE RAPPORTAGES SPREKENDE CIJFERS WONINGMARKTEN Q4 2018

Bekijk de regionale rapporten
block-wonen-rapport

REGIONALE RAPPORTAGES SPREKENDE CIJFERS WONINGMARKTEN Q3 2018

Bekijk de regionale rapporten

De diensten van onze Dynamis partners

Onze Dynamis partners zijn actief op alle gebieden van de vastgoedmarkt. Van wonen en bedrijfsonroerendgoed tot taxaties en vastgoedconsultancy. Lokale bekendheden met landelijke dekking.

Volg ons laatste nieuws

Wij delen graag onze kennis over fiscale aspecten, financiële zaken, beleggingen, regelgeving, bestemmingsplannen en ontwikkelingen. Naast onze eigen artikelen en die van onze partners, krijgt u ook inzicht in de marktcijfers van onze landelijke (Dynamis) researchafdeling. Onze publicatie Sprekende Cijfers geeft inzicht in de woningmarktkantorenmarktbedrijfsruimtemarktlogistieke markt en winkelmarkt.

Wilt u altijd op de hoogte blijven? 

Volg onze actie: Go To Expo

Van 5 t/m 9 oktober fietsen medewerkers van Dynamis van Heerlen naar de Expo in München. Het team fietst 200 kilometer per dag. De fakkel uit het Dynamis-logo geven ze aan elkaar door. De hele opbrengst van deze sponsoractie gaat naar het Leontienhuis.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.