1920xauto_8483f581-cf88-4b43-aa21-4e248b5fd19c

.

.

Aanmelden Sprekende Cijfers Symposium 2018

Op donderdag 8 februari 2017 vindt voor de zestiende keer het Dynamis Sprekende Cijfers Symposium plaats. Het thema van deze editie is: 'Woningmarkten".

Het symposium vindt plaats op het voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika lijn 'ss Rotterdam', nu gelegen in Rotterdam. Tom van 't Hek fungeert tijdens het symposium als dagvoorzitter. Onder het aanmeldingsformulier treft u het programma van het symposium.


U kunt zich niet meer aanmelden voor het symposium

Locatie: ss Rotterdam

adres: 3e Katendrechtse Hoofd 25, 3072 AM Rotterdam

Programma Dynamis Sprekende Cijfers Symposium 8 februari 2018

14.30 uur Ontvangst met koffie/thee en lekkers

15.15 uur Welkomstwoord door dagvoorzitter Tom van ’t Hek

15.30 uur Dynamis 2018
Wilfred van der Neut, Directeur Dynamis

15.45 uur Resultaten Sprekende Cijfers Woningmarkten
Rogier Weck, Researcher Dynamis

16.05 uur De visie van de ontwikkelaar / professor op de woningmarkt
Onno Dwars, Directeur Ballast Nedam

16.30 uur Discussie over het gewenste beleid onder leiding van Tom van ’t Hek met:

  • Suze Gehem - Directeur De Groene Grachten
  • Jan-Willem van de Groep - Oprichter van Factor Zero
  • Robert Simons - Wethouder Gemeente Rotterdam, stedelijke ontwikkeling en integratie
  • Bob van der Zande - Director Residential Development Metropolitan Region Amsterdam

17.00 uur Samenvatting discussie door Tom van 't Hek

17.05 uur Afsluiting van de dag
Martijn Raaijmakers, oprichter NieuwsteOrganiseren.nl, over Inspireren, Organiseren en Verbinden.

17.30 uur Aanvang netwerkborrel

Meer informatie over de sprekers

Tom van 't Hek - dagvoorzitter
Tom van ’t Hek is radiopresentator en gastspreker, voormalig tophockeyer en oud-bondscoach van het Nederlands dameshockeyelftal. Sinds 1995 werkt Tom van ’t Hek als presentator voor de radio. Hij presenteerde onder andere Het Hek van de Dam, Radio Tour de France en de zondagmiddageditie van NOS Langs de Lijn. In 2013 stapte Van ’t Hek over naar BNR Nieuwsradio, waar hij het ochtendprogramma De Ochtendspits ging presenteren tot augustus 2016.

Onno Dwars, directeur Ballast Nedam

Onno Dwars is directeur bij Ballast Nedam Development. Voor Ballast Nedam Development staat het continu door ontwikkelen van gebieden en gebouwen centraal. Gebouwen vormen een essentieel onderdeel van ons dagelijks bestaan en vormen letterlijk de hoeksteen van ons samenleving. De gebouwde leefomgeving biedt de kans op positief bij te dragen aan de kwaliteit van leven. Als doel heeft hij leefomgevingen te maken waar mensen aantoonbaar 5 jaar ouder worden.

Hij heeft grote affiniteit met vernieuwing in de bouw & vastgoedkolom. Energieleverende en circulaire gebouwen vormen voor Onno Dwars de basis om te komen tot een gebouwde omgeving waarin mensen langer gezond kunnen leven. Hij is actief op social media en geeft lezingen, schrijft blogs/ columns en artikelen. Hij behoort tot de vaste columnisten voor Duurzaamgebouwd en BouwendNederland Podium.

Martijn Raaijmakers, oprichter Nieuwste organiseren

Martijn Raaijmakers (1969) was acht jaar key account manager bij De Lage Landen Translease en ruim vier jaar Sales & Marketing manager bij Lease Unlimited. Daarna richtte hij in 2001 de Social Enterprise NieuwsteOrganiseren.nl op. Sindsdien is hij actief als consultant, coach en spreker. Vanuit deze rollen ondersteunt hij organisatievernieuwing met als focus zelfsturing vanuit passie en anders samenwerken: slimmer, beter en leuker. Martijn Raaijmakers zich ook in voor maatschappelijke vernieuwing. Dat doet hij als directeur en bestuurder van het door hem in 2011 opgerichte goede doel: United by Passion. Daarnaast is hij tevens schrijver van de boeken Leef je Passie (2011), Live your Passion (2012), Leiderschap van de 21e eeuw (2013) en Natuurlijk Leiderschap (2014). Dit jaar verschijnt zijn volgende boek: Nieuwste Organiseren in de praktijk. In dit inspirerende boek beschrijft hij de diepere drijfveren en overeenkomsten van succesvolle koploper-organisaties.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.