Blog: Renner Guido: “Pasta Bolognese smaakte nog nooit zo goed”
18-10-2018

Blog: Renner Guido: “Pasta Bolognese smaakte nog nooit zo goed”

Renner Guido: “Pasta Bolognese smaakte nog nooit zo goed”

Guido Hoffman fietste mee vanuit het Leontienhuis. Hoffman is eigenaar van LeaseBewust Autolease en is verantwoordelijk voor Club van 100, de businessclub van het Leontienhuis. “Toen Manon van Dynamis me erover vertelde, dacht ik meteen: ik doe mee!”

Wat dacht je toen je aan Go to Expo begon?
Ik dacht: “Dat wordt een gezellige fietstocht met leuke mensen door Duitsland”, niet al te zwaar en lekker genieten!” Maar man man wat was het soms zwaar!

Wat was het mooiste moment?
Mijn mooiste moment was zonder meer de aankomst op dag 1 in ons appartement. Het was een bijzonder lange en zware etappe waarin ik ook nog eens twee lekke banden kreeg onderweg. We reden in het pikkedonker in de heuvels van Duitsland, snakkend naar een heerlijk colaatje en wat lekkers te eten. Wat was het dan ook gaaf toen we rammelend van de honger in ons appartement aankwamen en de geur van pasta Bolognese roken! Wat smaakten die pasta en dat colaatje heerlijk.

Wat was het grappigste moment?
Onze eigen Urbanus, alias Arjan Rens!

“Wat is het toch mooi om af te zien!”

Wanneer heb je het zwaar gehad?
Zondagmorgen 7 oktober vertrokken we rond half acht op de fiets richting Aalen. De avond ervoor hadden we de route doorgenomen. Het eerste stuk was goed te doen, tot we op een gegeven moment op een heuvel aan het fietsen waren met een stijgingspercentage tot 22%. Hier had ik het even ontzettend zwaar. Het gekke is dat je dit ook weer snel vergeet en je bij bovenkomst alweer kunt lachen. Wat is het toch mooi om af te zien!

Welk doel heb je voor jezelf bereikt?
Mijn doel was om er een gezellige vierdaagse tocht van te maken met leuke mensen en veel lachen! En dat is zeker gelukt! Lekker man!

Wat heb je geleerd?
Opgeven is echt geen optie!

Wat ga je nooit vergeten?
Deze ontzettend gave fietstocht met deze gezellige groep! We hebben met elkaar lief en leed gedeeld, gelachen en gehuild! Ik mis iedereen nu al.

Hoe kijk je terug op Go to Expo?
Volgend jaar weer! Te leuk! Te gaaf! Te gezellig! Wat een leuke groep! Ik wil weer met ze fietsen! Tot snel! Kan niet wachten!

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.