Blog: Simona Krops (Lamberink makelaars en adviseurs in Assen) deed van de sponsortocht verslag op Facebook

Blog: Simona Krops (Lamberink makelaars en adviseurs in Assen) deed van de sponsortocht verslag op Facebook

Geschreven door Dynamis Redactie op 18 oktober 2018

4 oktober
Het begint vandaag. De spanning loopt op, de tassen zijn gepakt, de fiets staat klaar. Vanmiddag naar Landgraaf voor de eerste overnachting voor onze 770 (!) kilometer durende tocht naar München op fiets. De kinderen zijn naar school gebracht … Toch best lastig om de kinderen achter te laten.

5 oktober
Wakker worden bij Landgoed Overste Hof, gezellig met mijn fiets op de kamer :-) Vanaf hier fietsen we naar Heerlen naar het startpunt voor Boek & Offermans. Na het startschot van de wethouder echt onderweg. En dat viel tegen … we moesten meteen al flink klimmen, ik vroeg me af waar ik aan was begonnen. Ik kwam mezelf al vrij snel tegen en er vlogen allerlei emoties door me heen. Het was pittig, die heuvels ben ik niet gewend, maar ik moest doorzetten en door fietsen... voor het Leontienhuis!

6 oktober
Zoooo dit is echt vet gaaf! 60 km in de benen en zo nog wat kilometers maken! Super verslavend … leuke mensen en topweer. Met 50 kilometer per uur de berg af … vet kicken!

Op het laatst vandaag nog even een stuk 7% omhoog … en dan neerploffen in het hotel. Trots kan ik zijn op mijn eigen record van 90 km en dat hier in de bergen!

7 oktober
Yeah! Ook vandaag gehaald. Het viel niet mee, het was zwaar. Met tranen de heuvels berijden… wat een hel… maar doorzetten en tegen jezelf zeggen dat je het kunt! Trots om toch samen met team het hotel te bereiken. Dankbaar voor alle steun van de medefietsers. Zonder hen was ik niet zo ver gekomen.

9 oktober
Ja! We zijn na 4 dagen fietsen aangekomen bij de EXPO REAL in München! Stijgingspercentages tot 20%! Wat heb ik genoten, maar soms was het ook echt even heel zwaar. Af en toe kostte het de nodige tranen.

Ik ben trots op alle kilometers die ik heb afgelegd. En trots op mijn medefietsers. In een paar dagen heb ik meer gefietst dan ik ooit in een week heb gefietst en dat in de bergen, die ik ook nog nooit op de racefiets had bereden!

Het was een geweldige ervaring. Ik heb veel aan de bezoekers van het Leontienhuis gedacht en ik hoop dat ze net als wij als fietsers veel steun aan elkaar hebben! Zij kunnen ook trots zijn op elke stap die ze zetten.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie