Dynamis verlengt contract deelname PROVADA met drie jaar
23-08-2017

Dynamis verlengt contract deelname PROVADA met drie jaar

Dynamis verlengt contract deelname PROVADA met drie jaar

Op dinsdag 30 mei ondertekenden Wilfred van der Neut, directeur Dynamis en Peter Schreuter Directeur Provada het officiële contract voor deelname aan de Provada voor de komende drie jaar. Dynamis is al vanaf de start van de Provada standhouder.

De vastgoedmarkt is booming waardoor de sfeer op de beurs heel positief was. Het is ook goed dat ministers sessies geven op de beurs en met ons in contact komen. Met elkaar kunnen we tot interessante inzichten en nieuwe oplossingen komen.

Ook Dynamis zet in op duurzaamheid. Dynamis Taxaties heeft op de woensdag voorafgaand aan de bier- en bitterballenborrel een mini-symposium georganiseerd met als gastspreker Onno Dwars, commercieel directeur van Ballast Nedam. Dit opkomst qua bezoekers was heel goed. Het inhoudelijke programma stond als een huis. Komend jaar zal Dynamis Taxaties uiteraard weer een mini-symposium organiseren.

Inmiddels is de bekende Bier & Bitterballen Borrel van Dynamis uitgegroeid tot de beursborrel op de Provada. De Dynamis borrel op de woensdagmiddag is uitgegroeid tot de borrel van de Provada. Dit jaar was de borrel zo druk bezocht dat de bitterballen niet aan te slepen waren. De borrel is altijd een goed moment om nieuwe contacten te leggen, maar vooral om contacten weer aan te halen.

Dynamis
Met 40 vestigingen verspreid over Nederland is Dynamis een van de grootste spelers op het gebied van wonen, bedrijfsonroerendgoed, taxaties en vastgoedconsultancy. De enige partij die zowel lokale, regionale als landelijke opdrachten voor u kan uitvoeren: vanuit de regio zelf.

Foto. Links Wilfred van der Neut (directeur Dynamis), midden Peter Schreuter (directeur Provada), rechts Marco Schol (bestuursvoorzitter Dynamis)

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.