Kennisuitwisseling tussen Plegt-Vos en Dynamis: ontwikkelende bouwers en makelaars
18-06-2018

Kennisuitwisseling tussen Plegt-Vos en Dynamis: ontwikkelende bouwers en makelaars

De werelden van de bouw en de makelaardij meer bij elkaar brengen. En kijken waar we elkaar nog beter van dienst kunnen zijn. Dat was de insteek van de kennisuitwisseling tussen Plegt-Vos en Dynamis op 12 juni bij Plegt-Vos in Utrecht.

Plegt-Vos en Dynamis hebben een paar dingen gemeen: beide vrijwel landelijke dekking, hart voor vastgoed en echte vakspecialisten aan boord. Plegt-Vos zit qua grootte in de top 25 van de bouwbedrijven, Dynamis in de top 10 van de makelaars. Hoogste tijd dus om kennis uit te wisselen en te kijken hoe we elkaars pluspunten verder kunnen versterken.

In een ongedwongen sfeer hielden zowel wij als Plegt-Vos een presentatie over het bedrijf en de kansen die we beiden zagen voor onderlinge intensievere samenwerking. Lamberink en Frisia Makelaars werken bijvoorbeeld al samen met Plegt-Vos en konden die ervaring delen. Hoe kunnen we onze regionale kennis en onze netwerken bundelen? Waar hebben we directe raakvlakken? En in welke fase van de klantreis kunnen we elkaar het beste helpen? Leuk om te zien dat iedereen als vanzelf door elkaar ging zitten en dat er vanuit de medewerkers steeds veel interactie was.

We willen Plegt-Vos hierbij hartelijk bedanken voor de prettige ontvangst en de heerlijke lunch. Op naar meer samenwerking!

Vakgroep Zakelijk Wonen

De kennisuitwisseling was een initiatief van de vakgroep Dynamis Zakelijk Wonen. Onze vakgroepen hebben onder andere als doel om de vakkennis te vergroten en te kijken hoe we in verbanden kunnen leggen met andere experts.

Vakgroepen Dynamis

  • Wonen Particulier
  • Wonen Zakelijk
  • Kantoren/Bedrijfsruimten
  • Winkels
  • Logistiek
  • Taxaties

Ook een kennisuitwisseling?

We proberen zo vaak mogelijk kennisuitwisselingen te organiseren waar zowel Dynamis als onze gesprekpartner iets aan hebben. Klinkt dit interessant voor u? Dan komen we graag in contact.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.