Onze nieuwe site is live! En we zijn ook live op de Provada.
01-06-2017

Onze nieuwe site is live! En we zijn ook live op de Provada.

Onze nieuwe site is live! En we zijn ook live op de Provada.

We zien u graag (weer) op de Provada! Natuurlijk hét moment om bekende banden binnen de vastgoedmarkt te versterken en nieuwe verbindingen aan te gaan. Bij de stand van Dynamis kan het allemaal: elke dag zijn er meer personen van verschillende vestigingen aanwezig. We stellen u graag voor aan onze partners uit heel Nederland.

Landelijk, regionaal en lokaal
Dynamis is de op dit moment landelijk de enige partij die zowel landelijk, als regionaal en lokaal alle vastgoedexpertise in huis heeft. In vastgoed is dit altijd al belangrijk geweest (locatie, locatie, locatie) en uit research blijkt dat deze echte kennis in alle vastgoedsegmenten steeds belangrijker wordt. Onze concurrenten zitten veelal in de Randstad en geven vanaf daar adviezen over de regio en de lokale omstandigheden. Dynamis ís de regio en zit lokaal geworteld. Dankzij onze partners hebben we directe kennis tot de lokale markt, komen zij de lokale spelers van de eigen regio’s overal tegen en hebben wij daardoor al vele jaren de noodzakelijke ervaring en knowhow.

Netwerken en vruchten plukken

Pluk bij de Dynamis-stand de vruchten van de grote aanwezigheid van onze partners, ontmoet andere relaties en leg nieuwe verbindingen.

U vindt Dynamis op de Provada in HAL 10, STAND 31.

Dynamis: landelijke vastgoedexpertise met lokale kennis als uitgangspunt.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.