NVM Open Huizen Dag: Redenen om als verkoper mee te doen
06-03-2019

NVM Open Huizen Dag: Redenen om als verkoper mee te doen

30 maart is het Open Huizen Dag. Voor u als verkoper een mooie kans om uw woning onder de aandacht te brengen en uw woning sneller te verkopen.


7 redenen op mee te doen aan de Open Huizen Dag!

  1. De Open Huizen Dag krijg landelijk multimediaal aandacht. Er lopen dus potentiële woningzoekenden rond in uw plaats, wijk of straat. Bovendien wordt uw woning extra gepromoot op Funda. De dagen rond de Open Huizen Dag trekken de websites van Funda en Dynamis twee keer zoveel bezoekers als normaal.
  2. ...12 weken later is 48% verkocht!! Van woningen die hebben deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag van najaar 2018, was 12 weken later 48% verkocht. Van woningen die niet hebben meegedaan was 34% verkocht.
  3. Uw woning komt onder de aandacht bij mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren.
  4. Uw woning springt eruit ten opzichte van de concurrent die niet meedoet.
  5. De bezichtigingen vinden plaats op één dag. Zit er een koper tussen? Dan hoeft u uw huis alleen voor die ene dag op orde te brengen.
  6. Een goed moment om uw woning ook zelf onder de aandacht te brengen op social media. Doordat bekenden uw bericht liken en delen zorgt u zelf ook voor een groter bereik van uw doelgroep.
  7. Na deelname weet u direct hoe uw woning in de markt ligt.

25% van het totale woningaanbod
De NVM Open Huizen Dag is de dag waarop woningzoekers vrijblijvend woningen kunnen bezichtigen. Ruim 25% van het totale woningaanbod in Nederland doet mee aan en stelt zijn huis open voor woningzoekers.

Meedoen is heel eenvoudig
Geïnteresseerd om mee te doen aan de NVM Open Huizen Dag op 30 maart 2019? Neem contact op met uw Dynamis makelaar uit uw regio. Uiteraard geven wij u tips en advies over hoe u potentiële kopers te woord kunt staan. En krijgt uw woning een speciaal Open Huis label waardoor u zich onderscheidt van de woningen die niet meedoen. De Open Huizen Dag begint om 11.00 uur en duurt tot 15.00 uur.

Bekijk de gegevens van de Dynamis makelaars in uw regio

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.