Bijsterhuizen ong, 6604, Wijchen
Bijsterhuizen ong, 6604, Wijchen
Bijsterhuizen ong, 6604, Wijchen
Bijsterhuizen ong, 6604, Wijchen
Bijsterhuizen ong, 6604, Wijchen
6604, Wijchen

Bijsterhuizen ong, 6604, Wijchen

prijs op aanvraag

Omschrijving

Adres: Bijsterhuizen 40e straat te Wijchen. Algemeen: Het betreft een perceel grond van totaal ca. 21.229 m². De percelen zijn gelegen op zichtlocatie aan de A326 in het Wijchense deel van Bijsterhuizen en biedt ruimte voor ca. 18.000 m² b.v.o....

Lees meer

Kenmerken

Perceel 33115 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Strijbosch Thunnissen Makelaars
Strijbosch Thunnissen Makelaars

Bedrijfstakken in Wijchen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs prijs op aanvraag
Koop BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bouwgrond
Bouwvorm n.v.t.
Locatie
Adres Bijsterhuizen ong
Plaats Wijchen
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 33115 m²

Uitgebreide omschrijving

Adres:
Bijsterhuizen 40e straat te Wijchen.

Algemeen:
Het betreft een perceel grond van totaal ca. 21.229 m². De percelen zijn gelegen op zichtlocatie aan de A326 in het Wijchense deel van Bijsterhuizen en biedt ruimte voor ca. 18.000 m² b.v.o. bebouwing.

Ontwikkelingscombinatie Bijsterhuizen is eigenaar van twee percelen op het bedrijventerrein Bijsterhuizen te Wijchen. Op deze locatie kan een logistiek gebouw op maat voor u worden gebouwd. Of u nu 2.000 m² of 13.000 m² nodig heeft, het is mogelijk op deze locaties.

De percelen zijn direct gelegen aan de doorgaande weg, de A326 (Nijmegen-Wijchen), nabij de oprit van de Rijksweg A73 (Nijmegen-Venlo). Het industrieterrein Bijsterhuizen is met 250 hectare het grootste Gelderse bedrijventerrein en ligt ideaal tussen de Randstad en Duitsland. Binnen één uur is zowel Amsterdam, Rotterdam als Düsseldorf bereikbaar. Een groot aantal op-/afritten van diverse snelwegen (A73, A50 en A15) zijn op korte afstand gelegen, zodat de aan- en afvoer van goederen zo optimaal mogelijk kan worden gestructureerd.

Eigenaar denkt als partner graag met u mee, van het begin tot het einde. Altijd passend bij uw wensen en vragen. Betrokken bij het gehele proces!

Doordat de eigenaar alle disciplines in huis heeft van zowel ontwikkelen, bouwen als beheer kunnen zij een totaalconcept aanbieden en kunnen zij een volledig sleutelklaar plan aanbieden voor deze kavels.

Naast de verkoop van dit perceel grond behoort tevens verhuur, in combinatie met een nieuw te realiseren bedrijfspand, tot de mogelijkheden. Dit is nader overeen te komen met de eindgebruiker.

Percelen:
Perceel 1: Bijsterhuizen 40e straat: ca. 21.229 m²

Tevens is er een perceel te koop gelegen aan Bijsterhuizen 31e straat, ter grootte van ca. 7.900 m²

Informatie Bedrijventerrein Bijsterhuizen:
Industrieterrein Bijsterhuizen is met 250 hectare het grootste Gelderse bedrijventerrein en ligt ideaal tussen de Randstad en Duitsland. Inmiddels zijn veel hoogwaardige bedrijven in de sectoren industrie, handel en logistiek reeds op het terrein gevestigd, waaronder TDG, TNT Logistics en diverse lokale partijen. Binnen één uur is zowel Amsterdam, Rotterdam als Düsseldorf bereikbaar. Een groot aantal op-/afritten van diverse snelwegen is op korte afstand nabij, zodat de aan- en afvoer van goederen zo optimaal mogelijk kan worden gestructureerd.

Op bedrijventerrein Bijsterhuizen is er een actieve ondernemingsvereniging, waardoor de belangen van de diverse bedrijven optimaal worden behartigd, het werkklimaat zo optimaal mogelijk wordt gemaakt en de beveiliging op een goed niveau is.

Architectonisch wordt de kwaliteit van de omgeving bewaakt, met name voor zichtlocaties als de onderhavige, en dient een onafhankelijke ABC-commissie toestemming te geven voor het uiterlijk van het te realiseren object.

Bestemming:
Van toepassing is het bestemmingsplan “Bedrijventerrein groot Bijsterhuizen deelgebied Nijmegen” en geeft aan “Bedrijfsdoeleinden I” en is derhalve bestemd voor bedrijven en de bijbehorende parkeervoorzieningen.

Uitgezonderd zijn:
- Garagebedrijven, met uitzondering van truckservicebedrijven als bedoeld in Hoofdstuk I, lid B sub 11 van de voorschriften;
- Detailhandelsbedrijven.

Vraagprijs:
Op aanvraag

Koopovereenkomst:
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Zekerheidstelling:
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper, vóór de in de koopakte genoemde datum, te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

Aanvaarding:
In overleg.

Bijzonderheden:
Eventuele huur-/kooptransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Alle media

Alle afbeeldingen

Bijsterhuizen ong, 6604, Wijchen
Bijsterhuizen ong, 6604, Wijchen
Bijsterhuizen ong, 6604, Wijchen
Bijsterhuizen ong, 6604, Wijchen
Bijsterhuizen ong, 6604, Wijchen
Bijsterhuizen ong, 6604, Wijchen
Bijsterhuizen ong, 6604, Wijchen
Bijsterhuizen ong, 6604, Wijchen

Bedrijfstakken in Wijchen

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie