Hogeweg 2, 5911 EB, Venlo
Hogeweg 2, 5911 EB, Venlo
Hogeweg 2, 5911 EB, Venlo
Hogeweg 2, 5911 EB, Venlo
Hogeweg 2, 5911 EB, Venlo
5911 EB, Venlo

Hogeweg 2, 5911 EB, Venlo

€ 15.000 p.j.

Omschrijving

In de aanloop naar het stadshart van Venlo en aansluitend aan de in ontwikkeling zijnde woon-/werkwijk Q4 gelegen monumentaal object bestemd en ingericht om te worden gebruikt als horecaobject (categorie 1 en 2). Het object is gelegen op de hoek van de...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 133 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfstakken in Venlo

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 15.000 p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie horeca
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Hogeweg 2
Plaats Venlo
Land NL
Ligging
  • winkelgebied stadscentrum
  • in woonwijk
Horeca
Totaal bechikbare oppervlakte 133 m²
Verkoop vloer oppervlakte 94 m²
Parkeergelegenheid
Parkeerfaciliteiten In het centrum van Venlo zijn vele (betaalde) parkeermogelijkheden. U treft hier ook een aantal grootschalige parkeergarages.
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Uitgebreide omschrijving

In de aanloop naar het stadshart van Venlo en aansluitend aan de in ontwikkeling zijnde woon-/werkwijk Q4 gelegen monumentaal object bestemd en ingericht om te worden gebruikt als horecaobject (categorie 1 en 2). Het object is gelegen op de hoek van de Helbeek/Hogeweg en in het zicht vanuit het Mgr. Nolensplein/ de Parkstraat. Het centrum van Venlo met een compleet aanbod voor een gezellig dagje stad bevindt zich op loopafstand en in de directe nabijheid bevinden zich diverse woningen, bedrijvigheid, het Valuascollege en Beej Benders. De omgeving van de Hogeweg wordt ook veelvuldig gebruikt om te parkeren voor een bezoek aan het centrum van Venlo waarbij de Hogeweg/Parkstraat de bezoekers naar het centrum leidt.

Het hoekpand waarin het horecaobject is gesitueerd is in 1901 gebouwd naar ontwerp van architect J.M.H. Hornix, in neorenaissance-stijl. De buitenzijde van het pand vertoont vele ornamenten boven hoge ramen. Het gebouw is opgetrokken in baksteen en in opvallend roze kleur geschilderd.

Het object is vele jaren in gebruik geweest als café (Café Eugenia) met bovenwoningen en is in 2016/2017 grondig gerenoveerd waarbij er een tweetal bovenwoningen zijn gerealiseerd en de begane grond is voorzien van een nieuwe keukeninrichting. Vanwege de aanwezigheid van bovenwoning en gelet op de bestemming wordt gedacht aan een dagzaak en is gebruik ten behoeve van avondhoreca niet toegestaan.

Venlo is een stad in het noordelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg en de stedelijke kern van de gemeente Venlo. De stad telt 67.040 inwoners. Samen met Blerick en Tegelen vormt Venlo het stedelijke gebied in de gemeente Venlo. De gemeente heeft thans ca. 100.400 inwoners. Venlo is een handels-, transport- en industriestad. De stad is het centrum voor de wijde omgeving alsmede koopcentrum voor het naburige Duitse Ruhrgebied. De gemeente Venlo grenst direct aan de Duitse districten Kleef en Viersen. Het kernwinkelgebied van Venlo telt ongeveer ca. 700 winkels. In de historische stadskern van Venlo kunt u een breed aanbod van winkels verwachten. Er zijn verschillende pleinen met gezellige
terrassen en sinds 2010 is het winkelgebied van de Venlose binnenstad flink uitgebreid met de komst van de Maasboulevard.

METRAGE
De oppervlakte van de begane grond is ca. 94 m² inclusief keuken en toiletruimte (gescheiden dames en herentoilet met een voorportaal). De ontvangstruimte is bereikbaar door middel van openslaande deuren op de hoek van het object en over de gehele gevel aan de Hogeweg bevinden zich nog 3 dubbele openslaande deuren. In de ontvangstruimte bevindt zich een bar. Achter de bar is een kleine doch functionele keuken gerealiseerd en via de keuken is de ruime kelder bereikbaar.

INVENTARIS
Het object beschikt voorts over de volgende inventaris:
- zonwering (Hogeweg);
- saladette (Combisteel);
- professionele friteuse;
- professionele vaatwasser (Zanussi);
- professionele grillplaat (roller grill);
- professionele oven (Giorik);
- mechanische afzuiging;
- professionele espressomachine;
- natuurstenen barcounter met ingebouwde spoelbak;
- mechanise handdroger (toilet);
- Nefit HR combiketel (2017);
Huurder is zelf verantwoordelijk voor onderhoud en vervanging van de aanwezige inventaris.

PARKEREN
In het centrum van Venlo zijn vele (betaalde) parkeermogelijkheden. U treft hier ook een aantal grootschalige parkeergarages.

BESTEMMING
Horeca cat. 1 en 2.

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

AANVAARDING
Op korte termijn mogelijk.

OPLEVERING
In huidige staat waarbij de huidige inventaris, exclusief meubilair, weliswaar bij het gehuurde is inbegrepen echter het dagelijks en groot onderhoud en eventuele vervanging is voor rekening van huurder.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Venlo, 077–3981260.

Alle media

Alle afbeeldingen

Hogeweg 2, 5911 EB, Venlo
Hogeweg 2, 5911 EB, Venlo
Hogeweg 2, 5911 EB, Venlo
Hogeweg 2, 5911 EB, Venlo
Hogeweg 2, 5911 EB, Venlo
Hogeweg 2, 5911 EB, Venlo
Hogeweg 2, 5911 EB, Venlo
Hogeweg 2, 5911 EB, Venlo
Hogeweg 2, 5911 EB, Venlo
Hogeweg 2, 5911 EB, Venlo
Hogeweg 2, 5911 EB, Venlo
Hogeweg 2, 5911 EB, Venlo

Bedrijfstakken in Venlo

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie