Rembrandtweg 145 - 151, 1181 GG, Amstelveen
Rembrandtweg 145 - 151, 1181 GG, Amstelveen
Rembrandtweg 145 - 151, 1181 GG, Amstelveen
1181 GG, Amstelveen

Rembrandtweg 145 - 151, 1181 GG, Amstelveen

koopprijs n.o.t.k. / € 75.000 p.j.

Omschrijving

Gelegen in het Stadshart van Amstelveen worden momenteel te huur aangeboden twee winkelruimtes, welke samen te voegen zijn tot een oppervlakte van maar liefst 242 m² v.v.o. De winkels zijn gelegen op een zichtlocatie vanaf de openbare weg en bevinden zich op...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 242 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfstakken in Amstelveen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs koopprijs n.o.t.k. / € 75.000 p.j.
Huur BTW belast nee
Koop BTW belast nee
Status beschikbaar
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1956
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Rembrandtweg 145 - 151
Plaats Amstelveen
Land NL
Ligging
  • winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 242 m²
Bijdrage winkeliersvereniging ja
Parkeergelegenheid
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Uitgebreide omschrijving

Gelegen in het Stadshart van Amstelveen worden momenteel te huur aangeboden twee winkelruimtes, welke samen te voegen zijn tot een oppervlakte van maar liefst 242 m² v.v.o.

De winkels zijn gelegen op een zichtlocatie vanaf de openbare weg en bevinden zich op loopafstand van openbaar vervoer. De naastgelegen en omliggende winkels/dienstverleners zijn onder meer Scotch & Soda, Paul Warmer, vanDyck Experience Store, Eyewish, State of Art en diverse kleding- en schoenenzaken.

BEREIKBAARHEID
De Rembrandtweg is het entree van hét winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Op het plein van het Stadshart - en aan het einde van de Rembrandtweg - zijn diverse winkels gesitueerd. Boven de winkels zijn woningen. Aan de straat is de mogelijkheid tot parkeren, waardoor de bewoners uit de regio graag naar deze winkelstraat rijden. Er is een gevarieerd programma in de straat aanwezig. Doordat de units een goed front hebben met parkeren voor de deur zijn de units geschikt voor een brede doelgroep. Via de Meester G. Groen van Prinstererlaan is de Beneluxbaan binnen enkele honderden meters beschikbaar. Via de Beneluxbaan zijn Amsterdam, de A9 en Uithoorn/Mijdrecht (N201) uitstekend bereikbaar. Via de S108/Keizer Karelweg bent u binnen enkele minuten op de A9.

PARKEREN
Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid in de omgeving, op de openbare weg of in nabij gelegen parkeergarages. Eventueel de mogelijkheid tot het aanvragen van een vergunning bij de gemeente Amstelveen. De parkeervakken aan de openbare weg worden in de ochtend speciaal gereserveerd voor laden en lossen.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
De oppervlakte bedraagt ca. 242 m² v.v.o. op de begane grond. De frontbreedte bedraagt ca. 6 + 9 meter.

HUURPRIJS
De huurprijs voor beide winkelruimtes bedraagt € 75.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

OPLEVERING
Het object wordt casco verhuurd. Eventuele afbouw- en inrichtingscomponenten worden "om niet" overgedragen.

SERVICEKOSTEN
Het uitgangspunt van verhuurder is om de servicekosten tot een minimum te beperken. Huurder draagt zelf zorg voor de levering van gas, water, elektra en/of internet/telefonie.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ 2012. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

BIJZONDERHEDEN
- Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.
- Huurder is verplicht om lid te worden van de winkeliersvereniging Stadshart Amstelveen.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Alle media

Alle afbeeldingen

Rembrandtweg 145 - 151, 1181 GG, Amstelveen
Rembrandtweg 145 - 151, 1181 GG, Amstelveen
Rembrandtweg 145 - 151, 1181 GG, Amstelveen

Bedrijfstakken in Amstelveen

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie