Vossenberg 6 A, 4825 BH, Breda
4825 BH, Breda

Vossenberg 6 A, 4825 BH, Breda

€ 75 p/m² p.j.

Omschrijving

KENMERKEN Omgevingsfactoren De te huur aangeboden commerciële ruimte (groot circa 1.276 m²) bestaat uit een zelfstandige grootschalige showroom - gedeelte gelegen op de begane grond. Het object verkeert in een representatieve staat. Recent is de frontzijde voorzien...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 1276 m²
Perceel 2700 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Van der Sande Makelaars

Download het Document

Download Dynamis brochure

Bedrijfstakken in Breda

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs € 75 p/m² p.j.
Huur BTW belast ja
Servicekosten € 9 per vierkante meters per jaar
Status beschikbaar
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Adres Vossenberg 6 A
Plaats Breda
Provincie Noord_brabant
Land Nederland
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 2700 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 1276 m²
Oppervlakte in units vanaf 615 m²

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
De te huur aangeboden commerciële ruimte (groot circa 1.276 m²) bestaat uit een zelfstandige grootschalige showroom - gedeelte gelegen op de begane grond. Het object verkeert in een representatieve staat. Recent is de frontzijde voorzien van een geheel nieuwe pui.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de Vossenberg 6A, zeer snel toegankelijk via de noordelijke in- en uitvalswegen; de Vossenberg grenst direct aan de kruising Konijnenberg / Moerlaken. In de directe omgeving zijn veel grootschalige handelsondernemingen gevestigd waaronder de Makro en Office Center. In het onderhavige handelsgebouw is onder meer Livingstone gevestigd.

Parkeren
Bij het gehuurde behoort een strook eigen terrein ten behoeve van parkeerplaatsen.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
De te huur aangeboden commerciële ruimte bestaat uit een zelfstandige grootschalige showroomgedeelte gelegen op de begane grond. Het object verkeert in een representatieve staat. De frontzijde voorzien van een geheel nieuwe pui. De showroom bestaat uit grote entree toeganggevend tot verkoopruimte, secundaire ruimte waaronder toiletgroepen.

De commerciële ruimte – showroom kent een bruto vloeroppervlakte van circa 1.276 m². De frontbreedte van het totaal bedraagt circa 8 m¹.

Deelhuur is mogelijk vanaf circa 615 m².

Opleveringsniveau
De oplevering geschiedt adequaat. De te huur aangeboden ruimte is onder meer uitgevoerd met betonvloer, wanden nader af te werken, in huidige staat, systeemplafonds met lichtarmaturen. De verwarming geschiedt door middel van heaters.

Bestemmingsplan
Sec detailhandel is op deze locatie niet toegestaan. In geval van afwijkende activiteiten. Volgens het vigerende bestemmingsplan kan nader overleg en toetsing geschieden met de Gemeente Breda.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
€ 75,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 9,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie groot 3 maanden huur incl. BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Bedrijfstakken in Breda

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Document Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie