Westersingel 18 -20, 3014 GP, Rotterdam
Westersingel 18 -20, 3014 GP, Rotterdam
3014 GP, Rotterdam

Westersingel 18 -20, 3014 GP, Rotterdam

prijs op aanvraag

Omschrijving

INSCHRIJVING GESLOTEN! Vanaf heden starten Fakton Consultancy en Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting namens de gemeente Rotterdam met de verkoop van een deels verhuurde ontwikkellocatie aan de Westersingel 18-20 te Rotterdam. De locatie omvat de volle eigendom van...

Lees meer

Kenmerken

Perceel 870 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfshuisvesting Rotterdam
Bedrijfshuisvesting Rotterdam

Bedrijfstakken in Rotterdam

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs prijs op aanvraag
Status beschikbaar
Bouw
Hoofdfunctie belegging
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Adres Westersingel 18 -20
Plaats Rotterdam
Provincie Zuid_holland
Land Nederland
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 870 m²
Belegging
Soort belegging horeca
Aantal huurders 1

Uitgebreide omschrijving

INSCHRIJVING GESLOTEN!

Vanaf heden starten Fakton Consultancy en Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting namens de gemeente Rotterdam met de verkoop van een deels verhuurde ontwikkellocatie aan de Westersingel 18-20 te Rotterdam.

De locatie omvat de volle eigendom van vier percelen grond met de zich op die grond bevindende opstallen met een totale oppervlakte van 1.961 m². De hoofdbouw is gerealiseerd vanaf 1961 en daarna diverse malen aangepast. Het huidige complex heeft een totaal oppervlak van ca. 3.679 m² VVO (NEN2580). 

De gemeente is op zoek naar een slagvaardige partij die zowel een visie ontwikkelt op het gebouw, maar ook op de locatie. Een partij die het park aan de achterzijde activeert en verbindt met een van de meest statige singels van de stad. We dagen ontwikkelaars, vastgoedgebruikers, beleggers, bouwers en/of exploitanten uit om met een creatieve invulling te komen voor deze bijzondere locatie die aansluit bij de ambities van gemeente en andere stakeholders.

Verkoop geschiedt via een openbare verkoopprocedure met voorselectie. Deelname staat open voor alle geïnteresseerde partijen mits zij voldoen aan een aantal minimumeisen.

Procesbrief en de Nota van uitgangspunten zijn te downloaden via fakton.com/nl/nieuws/westersingel.

Uiterlijk 23 oktober a.s. vindt u hier tevens het inschrijfformulier, de Algemene Voorwaarden en de concept koopovereenkomst.

Neemt u een verbindende rol in de herontwikkeling van dit gebouw met achterland? Meld u dan uiterlijk vrijdag 6 november 2020, 12:00 ’s middags aan voor deze opgave. Wij hopen op uw deelname en kijken uit naar uw visie op deze bijzondere locatie. 

Alle media

Alle afbeeldingen

Westersingel 18 -20, 3014 GP, Rotterdam
Westersingel 18 -20, 3014 GP, Rotterdam

Bedrijfstakken in Rotterdam

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie