7500, Enschede

Zuiderval ong, 7500, Enschede

€ 1 v.o.n. / € 1 p.j.

Omschrijving

Object: Langs de Zuiderval, de fraaie entree naar de binnenstad van Enschede, zal zo'n 100.000 m² aan hoogwaardige kantoorruimte worden ontwikkeld, verdeeld over de gebieden Eeftink, Kotmanpark en Janninkkwartier. Onderdeel van Eeftink is het deelproject Het...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 1500 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfsmakelaars | Snelder Zijlstra
Bedrijfsmakelaars | Snelder Zijlstra

Bedrijfstakken in Aa en Hunze

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 1 v.o.n. / € 1 p.j.
Huur BTW belast nee
Koop BTW belast nee
Status beschikbaar
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm Nieuwbouw
Locatie
Adres Zuiderval ong
Plaats Enschede
Provincie Overijssel
Land Nederland
Kantoor
Oppervlakte 1500 m²
Oppervlakte in units vanaf 174 m²
Verdiepingen
  • 4

Uitgebreide omschrijving

Object:
Langs de Zuiderval, de fraaie entree naar de binnenstad van Enschede, zal zo'n 100.000 m² aan hoogwaardige kantoorruimte worden ontwikkeld, verdeeld over de gebieden Eeftink, Kotmanpark en Janninkkwartier. Onderdeel van Eeftink is het deelproject Het Lippinkhof.

Het Lippinkhof ontwikkelt zich tot een luxe locatie met kantoren van 800 tot 1.500 m². Ideaal voor de ondernemer die een kantoor zoekt vanaf 250 m²/ De kleinschalige kantoorgebouwen, negen in totaal, bestaan uit voer bouwlagen die door lopen tot op het maaiveld, welke verrijzen op een groen dek boven een verdiepte parkeerruimte.

Locatie:
Het Lippinkhof ligt op toplocatie aan de Zuiderval, de verbinding tussen de A35 en de levendige binnenstad van Enschede.

Oppervlakte(n):
Zes jonge architectenbureaus hebben voor Het Lippinkhof een kantoorgebouw ontworpen, variërend in grootte van 800 m² tot 1.500 m², verhuurbaar in units vanaf 250 m².

Huurprijs:
Prijzen nader overeen te komen.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

Bereikbaarheid/parkeergelegenheid:
Met de auto bent u in een mum van tijd op elke gewenste plek in Zuiderval. Tevens is een hoogwaardige busverbinding tussen Zuiderval en het trein- en busstation aanwezig. In parkeervoorzieningen op eigen terrein is ruim voorzien met een norm van minimaal 1:50.

Bijzonderheden:
1. Ondernemers kunnen al hun wensen en eisen gestalte geven, hetzij in de vorm van een geheel eigen pand, hetzij met een kantoorruimte in een verzamelgebouw.
2. De kantoorruimte is zowel te huur als te koop.
3. Graag bespreken wij geheel vrijblijvend met u de mogelijkheden om uw droomkantoor voor uw onderneming te realiseren!

Aanvaarding:
In overleg.

Bedrijfstakken in Aa en Hunze