1920xauto_9f8ff368-3d96-4fff-a2cf-9831093cdda3

Bier en Bitterballen Borrel

De Dynamis Bier & Bitterballen Borrel vindt plaats tijdens de PROVADA op woensdag 6 juni aanstaande. Wij nodigen u graag van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom op de Dynamis stand in hal 10 op stand 31. Vanwege het 25-jarig bestaan hebben wij dit jaar speciale bieren vers van de brouwer. Onderstaand treft u hierover meer informatie.

Walhalla Craftbeer - Loki Golden IPA
De brouwerij: Walhalla is een Amsterdamse microbrouwerij die de lievelingsbieren van de goden brouwt. Bieren zoals wij ze op aarde ook het liefst drinken: krachtig, spannend en altijd dorstlessend. Het bier: Een toegankelijke en makkelijk doordrinkbare IPA met een subtiele zachte bitterheid. Geur van tropische vruchten en grassige en pijnboom tonen. Smaak van citrus en sinaasappel met een beetje aardse tonen. Een redelijk lange maar zachte hopbitter in de afdronk.

Brouwerij de Prael - Bitterblond
De brouwerij: In 2002 begon brouwerij de Prael. Het is een sociale onderneming waar het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt prima samengaat met het brouwen van heerlijke bieren. Het bier: Traditionele Duitse stijl blond bier. Bitterblond heeft een volle moutige smaak waarbij ook de hoppige bitters uitstekend tot hun recht komen. Een lichte citrussmaak completeert de smaak.

Brouwerij Troost - Weizen
De Brouwerij: Brouwerij Troost maakt bieren die voor iedereen aantrekkelijk zijn: van biergekken met getrainde smaakpapillen tot verstokte pilsdrinkers en iedereen daar tussenin. Het bier: Traditioneel Duits tarwebier volgens het Reinheitsgebot gebrouwen met 50% tarwemout en Duits weizengist. Een smaakvol bier met de typische smaak en geur van banaan. Lekker doordrinkbaar en verfrissend.

Vergeet niet uw eigen PROVADA entreekaart mee te nemen.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.