3281 MZ Numansdorp
Ambachtsheerenlaan 11
Download brochure
3281 MZ Numansdorp

Ambachtsheerenlaan 11

Vragen? Neem contact op met Roy Ehbel van Ooms Makelaars

Download brochure
  • Prijs€ 2.975.000 k.k.
  • Aantal kamers7
  • Aantal slaapkamers5
  • Wonen280 m2
  • Perceel52.464 m2
  • LocatieBekijk op kaart
Ambachtsheerenlaan 11, 3281 MZ, Numansdorp
Ambachtsheerenlaan 11, 3281 MZ, Numansdorp
Ambachtsheerenlaan 11, 3281 MZ, Numansdorp
Ambachtsheerenlaan 11, 3281 MZ, Numansdorp
Ambachtsheerenlaan 11, 3281 MZ, Numansdorp
Ambachtsheerenlaan 11, 3281 MZ, Numansdorp

AMBACHTSHEERENLAAN 11

Liesje leerde Lotje lopen langs de lange lindelaan…

Wanneer u denkt alles van het leven geproefd te hebben, is daar Landgoed ‘De Heuvelstee’ in Numansdorp (nationaal landschap De Hoeksche Waard). Passend bij uw wens om het leven in alle vrijheid vorm te geven. Een open en gevarieerd gebied, waar kreken, dijken en polders voor een schilderachtig tafereel zorgen.

Wonen zoals het bijna nergens meer kan in Nederland. Voel de vrijheid, rust en de rijkdom wanneer u over uw 200 meter lange oprijlaan écht thuis komt. Bij het betreden van het terrein wordt u begroet door de imposante oprijlaan, geflankeerd door mooie bomen en kleurrijke fruitbomen.

‘LANDGOED DE HEUVELSTEE’
Net als de eerste boerderijen in de Torensteepolder is dit landgoed gesitueerd op een terp (of vluchtheuvel). Drie eeuwen geleden werd dit gedaan als bescherming tegen het water, nu voor het fraaie uitzicht over het gebied.

Het woonhuis is ontworpen door Bertram Beerbaum, een architect met oog voor detail en die in opzet de klassieke woning een "modern tintje" heeft meegegeven. Groothuisbouw heeft de verdere ontwikkeling en bouw zorgvuldig en uitgekiend uitgevoerd in 2022.

De terp, oprijlaan en de langwerpige rotonde tussen de royale schuren zijn door Bogaerds Architecten met de Gelderse Houtbouw ontwikkeld. Hierbij waren de zorgvuldig gekozen uitgangspunten de maximale privacy op de kavel met poort en hekwerk als ook de vrijheid en het uitzicht over de polder.

Het grondoppervlak is in totaal 52.464 m2 waarbij de grote kavel bereikbaar is via de woonkavel is voorzien van 5 duurzame eikenhouten hekken voorzien van paalmutsen (tegen inregenen). Daarnaast is bij het ontwerp van het bomenplan en de aanleg altijd nagedacht over machinaal en behapbaar onderhoud. 

Ambachtsheerenlaan 11, 3281 MZ, Numansdorp
Ambachtsheerenlaan 11, 3281 MZ, Numansdorp
Ambachtsheerenlaan 11, 3281 MZ, Numansdorp

INDELING

WOONHUIS
Architect Beerbaum heeft zijn moderne invloeden laten gelden in bijvoorbeeld de antraciet zinken regengoten en dakkapellen. Maar ook de grote Bloemkozijnen voor en achter met antraciet zinken omlijsting. De vlakke dakpannen die fraai glanzend zwart zijn afgewerkt. En de met Belgische leisteen aan boven en onderzijde afgewerkte kozijnen zijn ambachtelijke details, die een fraaie uitstraling aan het geheel geven. Kortom een architect van details, wat zeer tot de verbeelding spreekt.

Er is gekozen voor een hoger plafond wat de ruimtelijkheid nog meer accentueert. 

Op de begane grond kent de woning een royale entree met vide en majestueuze trap met loper naar de verdieping. Een fantastische werkkamer met zicht op de entree van de kavel. Er is een compleet programma op de begane grond om gelijkvloers te kunnen wonen, dus slaapkamer met badkamer en-suite en kleedruimte. Allemaal even sfeervol en compleet, net als de met hoogwaardige materialen ingerichte en afgewerkte badkamer. 

Vanuit de living ervaart u een weids uitzicht over uw gronden naar de Schuringsedijk. Maar ook de met woonkeuken met de complete keukeninrichting en het heerlijke zitgedeelte zullen u versteld doen staan van de fraaie flora en fauna op en nabij de waterpartijen.

De zij-hal maken ook daar een entree mogelijk en herbergt tevens een vaste kastenwand en de toegang tot de inpandige berging annex wasruimte.

Op de verdieping kunt u op aangename wijze de entree hal overzien en treft u veel vaste bergruimten. Maar liefst vier slaapkamers op deze verdieping, een wasruimte en een compleet ingerichte badkamer. Maar ook een goed te bereiken bergvliering over de volledige diepte van het pand voor opslag van niet alledaagse spullen.


GARAGE, KANTOOR EN TECHNISCHE RUIMTE
Aan de zuidzijde van het perceel staat de grote, geïsoleerde (RC waarde 3.9) en onderheide schuur (20 x 12 mtr.) met twee elektrische overheaddeuren, vloerverwarming, een lichtstraat met twee elektrisch te openen ramen. Deze ruimte biedt veilig en royaal plaats aan uw wagenpark, boot, of anders. Voorzien van een praktisch kantoor met een pantry, een garderobe, separaat toilet en complete douchegelegenheid.

Deze ruimte kan tezamen met de ruimte op de verdieping ook prima aangewend worden als appartement voor thuiswonende studerende kinderen, mantelzorg etc.

In de garage bevindt zich tevens separaat de technische ruimte met warmtepomp, omvormers, boiler, beregeninginstallatie, vloerverwarming etc. 


CARPORT MET BERGING EN DIERENVERBLIJF
De carport met (dieren)schuur is onderheid en maar liefst 15.65 x 6.00 mtr. en uitgerust met twee stallen, stromend water en bergruimten. De carport biedt plaats aan twee auto’s en beschikt over elektrische oplaadunit. Er is met de fundering rekening gehouden voor eventuele toekomstige uitbreiding.


TECHNISCHE INSTALLATIES
Hoogstzelden kunnen wij een object aanbieden waarbij de technische installaties en duurzaamheid toepassingen zo uitgekiend zijn bedacht (mede door externe adviseur) en professioneel zijn uitgevoerd. Dit is ook de reden dat de technische installaties zich bewust bevinden in de garage. 

De 102 geïntegreerde zonnepanelen (360 Wp vermogen en een opbrengst van ca 30.000 kWh/jaar) liggen mooi geïntegreerd in de dakpannen en dragen samen met de warmtepomp, de omvormers bij aan het energielabel A++++. De installatie is geschikt om in de toekomst (als salderen niet meer mogelijk is) de energieopslag met batterijen te realiseren. Maar ook kunt u denken aan toepassing van kleine (vergunning vrije) windmolens.

De garage en de gehele woning zijn voorzien van vloerverwarming. Uiteraard is er een alarminstallatie met camera registratie en mogelijkheid voor aansluiting op de meldkamer.

Ambachtsheerenlaan 11, 3281 MZ, Numansdorp
Ambachtsheerenlaan 11, 3281 MZ, Numansdorp
Ambachtsheerenlaan 11, 3281 MZ, Numansdorp
Ambachtsheerenlaan 11, 3281 MZ, Numansdorp
Ambachtsheerenlaan 11, 3281 MZ, Numansdorp

BIJZONDERHEDEN

- Royale klassieke woning met modern tintje op aantrekkelijk landgoed;
- Eindeloos scala aan gebruiksmogelijkheden;
- Woonoppervlakte van maar liefst 280 m²;
- Ruim perceel 52.464 m²;
- Ultieme garage van 240 m² met twee overheaddeuren, kantoor, toilet, douche en zolder;
- Divers aanwendbare (dieren)schuur met carport van 94 m²;
- 7 (slaap)kamers, 3 badkamers, 4 toiletten;
- Uitgebreid alarm systeem met camera;
- Elektrische poort op de oprit van binnenuit te bedienen met intercom en camera;
- Volledig future-proof qua duurzaamheidsvoorzieningen;
- Zéér energiezuinig, huidige gebruik zeer laag.

Ambachtsheerenlaan 11, 3281 MZ, Numansdorp
Ambachtsheerenlaan 11, 3281 MZ, Numansdorp
Dynamis Exclusief - maps

Deel deze exclusieve woning:

Bezichtiging plannen?

Neem vrijblijvend contact op met onze exclusief specialist Roy Ehbel bij Ooms Makelaars

088 - 4240212

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie