3701 CH Zeist
Boslaan 7
Download brochure
Onder bod 3701 CH Zeist

Boslaan 7

Vragen? Neem contact op met Frans Verweij van Molenbeek

Download brochure
  • Prijs€ 1.200.000 k.k.
  • Aantal kamers7
  • Aantal slaapkamers4
  • Wonen192 m2
  • Perceel496 m2
  • LocatieBekijk op kaart
Boslaan 7, 3701 CH, Zeist
Boslaan 7, 3701 CH, Zeist
Boslaan 7, 3701 CH, Zeist
Boslaan 7, 3701 CH, Zeist
Boslaan 7, 3701 CH, Zeist
Boslaan 7, 3701 CH, Zeist

VILLA BENVENUTA

Vrijstaande stadsvilla aan rustige laan in het Zeister Wilhelminapark.

Schitterend gebouwde stadsvilla met een breed scala aan goed onderhouden en prachtige originele details zoals originele glas-in-lood ramen in Art Deco stijl, terrazzo vloeren, paneeldeuren en zelfs wandschilderijen uit de oorspronkelijke bouwperiode. Zelden komt er in Zeist een dergelijk unieke stadsvilla te koop. De verkoopster heeft op een goede wijze voor haar woning gezorgd. Zij heeft er 36 jaar met ontzettend veel plezier gewoond en zal deze villa met een weemoedig gevoel verlaten. Zij vertrouwt erop dat de koper er met net zoveel plezier gaat wonen als dat zij altijd gedaan heeft.

De ligging is uitstekend. De Boslaan is een rustige laan tussen de Pauw van Wieldrechtlaan en de Prof. Lorentzlaan. Doordat er meer eenrichtingsverkeer in de wijk van toepassing is, is er nauwelijks verkeer in de Boslaan. De Boslaan mond uit in het Zeister Bos dat vanaf deze woning na ongeveer 150 meter aanvangt. Het dorpshart van Zeist dat totaal gerenoveerd is, voorzien is van een brede diversiteit van betrokken en toegewijde winkeliers en restauranthouders is op steenworp afstand gelegen.

De villa bezit parkeergelegenheid op eigen terrein. Een aangebouwde garage voor een smalle auto geschikt. Er is een originele stenen schuur in de achtertuin aanwezig. De achtertuin is voor de begrippen van het Wilhelminapark groot en het is een oase van rust. Zeker achterin de tuin kan er de ganse dag genoten worden van de zon.

Met trots bieden wij u deze villa Benvenuta aan en wij heten u hartelijk welkom dit unieke object te laten zien.

Boslaan 7, 3701 CH, Zeist
Boslaan 7, 3701 CH, Zeist
Boslaan 7, 3701 CH, Zeist

Indeling villa

Begane grond:
Majestueuze entree. Vestibule met schitterende originele vloer, wandschildering en meterkast. Toegang tot hal door middel van een originele vestibule deur met glas-in-lood details. Hal waarvandaan de vertrekken aan de begane grond te bereiken zijn. Er zijn twee deuren die leiden tot de woonkamer. Één naar de voorkamer en één naar de achterkamer. De gehele woonkamer en suite is voorzien van een visgraat parketvloer. In beide woonkamers is een schouw aanwezig. Beide kanalen functioneren nog. Vanuit de zitkamer aan de voorzijde is door middel van schuifdeuren de serre aan de voorzijde te bereiken. Overweldigend glas-in-lood en een heerlijke hoeveelheid daglichttoetreding maken van deze serre een uitermate fijn vertrek. Er is grandioos uitzicht de Boslaan in en de beleving van de hoeveelheid groen is vrijwel niet te overtreffen. Vanuit de eetkamer aan de achterzijde is door middel van schuifdeuren de achtertuin te bereiken. Vanuit de eerder genoemde hal is de keuken te bereiken. De keuken is 11 m². Hierdoor is er plaats voor een eettafel. Er is een klein, origineel keukenblokje en er is een plek waar gekookt kan worden met originele schouw. Vanuit de hal zijn voorts de kelder, toilet en verdieping te bereiken. Het toilet is ruim, voorzien van mooie tegels en fontein. De kelder is te bereiken door middel van een vaste trap, droog en dit betreft een fijne opbergruimte. Bij de keldertoegang is de c.v. gasketel geplaatst. Dit is een Remeha Calenta uit 2010.

Eerste verdieping:
Fraaie overloop met mooi raam. Er zijn drie ruime slaapkamers aanwezig. Twee aan de achterzijde en één aan de voorzijde. De slaapkamers aan de achterzijde zijn 11 en 16 m². De slaapkamer aan de voorzijde is 20 m². Alle slaapkamers zijn voorzien van een inbouwkast of inbouwkasten. Twee kamers zijn voorzien van een schouw en de slaapkamer aan de voorzijde bezit openslaande deuren die toegang geven tot het terras boven de serre. De badkamer is 10 m² groot, voorzien van ligbad, separate douche, toilet en dubbele wastafel.

Tweede verdieping:
Te bereiken door middel van een vaste trap. Er is een grote ruimte met daglichttoetreding aan de voor- en achterzijde. Deze ruimte is 32 m². Er is een vaste kast en er is een toegang tot de berging. Deze berging is 5 m². Er is een geiser aanwezig voor het leveren van warm water in de badkamer. De nokhoogte van het grootste gedeelte is 3.50 meter en in het lagere gedeelte is het 2.05 meter. Het is goed mogelijk twee kamers en een badkamer te realiseren op deze tweede verdieping.

Boslaan 7, 3701 CH, Zeist
Boslaan 7, 3701 CH, Zeist
Boslaan 7, 3701 CH, Zeist
Boslaan 7, 3701 CH, Zeist
Boslaan 7, 3701 CH, Zeist
Boslaan 7, 3701 CH, Zeist
Boslaan 7, 3701 CH, Zeist
Boslaan 7, 3701 CH, Zeist
Boslaan 7, 3701 CH, Zeist
Boslaan 7, 3701 CH, Zeist
Boslaan 7, 3701 CH, Zeist
Boslaan 7, 3701 CH, Zeist
Boslaan 7, 3701 CH, Zeist

Bijzonderheden:

- Zeer fraaie vrijstaande stadsvilla op toplocatie gesitueerd.
- Parkeergelegenheid op eigen terrein.
- Zeer veel originele details.
- Garage aan de zijkant van de woning van maar liefst 19 m².
- Stenen schuur in de achtertuin van 9 m².
- Magnifieke en groene achtertuin met veel zon beleving.
- Gemeentelijk monument.

Dynamis Exclusief - maps

Deel deze exclusieve woning:

Bezichtiging plannen?

Neem vrijblijvend contact op met onze exclusief specialist Frans Verweij bij Molenbeek

06 53 26 49 51

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie