3015 XJ Rotterdam
Breitnerstraat 80 D
3015 XJ Rotterdam

Breitnerstraat 80 D

Vragen? Neem contact op met Daniël Stout van Ooms Makelaars

  • Prijs€ 935.000 v.o.n.
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers2
  • Wonen160 m2
  • LocatieBekijk op kaart
Breitnerstraat 80 D, 3015 XJ, Rotterdam
Breitnerstraat 80 D, 3015 XJ, Rotterdam
Breitnerstraat 80 D, 3015 XJ, Rotterdam
Breitnerstraat 80 D, 3015 XJ, Rotterdam
Breitnerstraat 80 D, 3015 XJ, Rotterdam
Breitnerstraat 80 D, 3015 XJ, Rotterdam

DE KAPEL | BREITNERSTRAAT 80 D

Deze woning maakt onderdeel uit van het project 'De Kapel', een hoogwaardig transformatieproject gelegen op de kruising van de Mathenesserlaan en de Breitnerstraat. Het project bestaat uit 4 zogenaamde 'Kapelwoningen'. De Kapel bestaat in hoofdzaak uit twee onderdelen. De Aula op de begane grond en de De Kapel op de verdieping. De gehele kapel is als gemeentelijk monument beschermd. Elke woning heeft een eigen identiteit en karakter en vormen alsmede het sluitstuk van een eerdere transformatie van het Albeda College (het vroegere R.K. Meisjeslyseum) naar 39 koopappartementen. Door het aantal woningen per laat te beperken tot twee, kan de ruimtelijke beleving van De Kapel zoveel mogelijk worden behouden. De woning met het adres: Breitnerstraat 80 D wordt omschreven als type B02 en heeft de naam 'Het Koor' gekregen.

De Kapel op de 1e verdieping bestaat uit twee woningen. Een woning in het deel met het altaar (woning Het Altaar B01) en een woning met het balkon voor het koor (woning Het Koor B02). Binnen deze hoog monumentale ruimte zijn kaders omschreven waarbinnen het ontwerp/extra massa in De Kapel op de 1e verdieping kan worden aangebracht. Er is minstens 1 moment in De Kapel waar de volledige snede van de kap zichtbaar dient te blijven. Daarbuiten is ruimte voor invulling. Op de contracttekeningen is invulling gegeven aan de mogelijkheden om maximaal gebruik te maken van het realiseren van een extra verdiepingsvloer. De volledige hoogte in De Kapel dient in de woning minstens een maal in de volledige hoogte te worden ervaren/te zien. Zeer imposant!
 

Breitnerstraat 80 D, 3015 XJ, Rotterdam
Breitnerstraat 80 D, 3015 XJ, Rotterdam
Breitnerstraat 80 D, 3015 XJ, Rotterdam

De voordeur van deze woning is gelegen op straatniveau en geeft daarachter toegang tot het trappenhuis (privé). Middels de trap komt men op de hoofdetage van dit appartement uit. Bij binnenkomst is er ruimte voor een garderobe en study op de voorgevel en gaat woning over in de ruime eetkamer en living. Korte trap geeft toegang tot de ruimte waar de zeer ruime woonkeuken zijn plaats zal gaan krijgen. Vanuit de keuken is op de achtergevel toegang gecreëerd naar het balkon van ca. 15 m² groot met een oriëntatie op het zuiden. Het balkon geeft zicht op de gezamenlijke binnenterrein en overige privétuinen van de woningen binnen het gebouw. De woonverdieping herbergt een tweetal interne bergingen waar de techniek en bijv. de wasmachine en droger hun plek krijgen, maar ook het separate toilet.

De grote hoogte van deze woning geeft ruimte voor een entresol, twee in het geval van 'Het Koor'. Beiden geven los van elkaar toegang tot de (2) slaap- en ensuite badkamers van deze woning. 

Voor de afwerking van de woning is gekozen van kwalitatief hoogwaardige materialen en beter bekendstaande merken als Villeroy & Boch, Maxaro, Hotbath en Mosa. Tevens is er voorzien in een zeer uitgebreid en op maat gemaakt lichtplan met armaturen van Modular Lighting. Voor meer informatie over de specifieke afwerkingen, neem contact op met Ooms Makelaars. 

Breitnerstraat 80 D, 3015 XJ, Rotterdam

Bijzonderheden

- gelegen op eigen grond
- woonoppervlakte van ca. 160 m²
- balkon op het zuiden met een oppervlakte van ca. 15 m²
- zeer hoge plafonds met originele kapconstructie in het zicht (zeer imposant en uniek)
- woning wordt exclusief keukenopstelling geleverd
- luxe afgewerkt sanitair en tegelwerk
- stompe houten deuren en houten kozijnen
- volledig gestuukte wanden en plafonds
- verwarming middels een eigen CV-installatie en gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming

- het bouwjaar van het pand is ca. 1933
- projectnotaris van toepassing: Ligthelm & Dekker Notarissen
- een collectieve fietsenstalling op eigen terrein
- parkeren is mogelijk op eigen terrein á € 27.500,- v.o.n. (niet inbegrepen in de koopsom van de woning)
- mogelijkheid tot aankoop van 1 extra parkeerplaats á € 35.000,- v.o.n. (informeer naar de beschikbaarheid)
- oplevering in overleg

Deel deze exclusieve woning:

Bezichtiging plannen?

Neem vrijblijvend contact op met onze exclusief specialist Daniël Stout bij Ooms Makelaars

088 - 424 0 169

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie