3015 XJ Rotterdam
Breitnerstraat 80 E
Onder optie 3015 XJ Rotterdam

Breitnerstraat 80 E

Vragen? Neem contact op met Daniël Stout van Ooms Makelaars

  • Prijs€ 825.000 v.o.n.
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers1
  • Wonen140 m2
  • LocatieBekijk op kaart
Breitnerstraat 80 E, 3015 XJ, Rotterdam
Breitnerstraat 80 E, 3015 XJ, Rotterdam
Breitnerstraat 80 E, 3015 XJ, Rotterdam
Breitnerstraat 80 E, 3015 XJ, Rotterdam
Breitnerstraat 80 E, 3015 XJ, Rotterdam
Breitnerstraat 80 E, 3015 XJ, Rotterdam

DE KAPEL | BREITNERSTRAAT 80 E


Deze woning maakt onderdeel uit van het project 'De Kapel', een hoogwaardig transformatieproject gelegen op de kruising van de Mathenesserlaan en de Breitnerstraat. Het project bestaat uit 4 zogenaamde 'Kapelwoningen'. De Kapel bestaat in hoofdzaak uit twee onderdelen. De Aula op de begane grond en de De Kapel op de verdieping. De gehele kapel is als gemeentelijk monument beschermd. Elke woning heeft een eigen identiteit en karakter en vormen alsmede het sluitstuk van een eerdere transformatie van het Albeda College (het vroegere R.K. Meisjeslyseum) naar 39 koopappartementen. Door het aantal woningen per laat te beperken tot twee, kan de ruimtelijke beleving van De Kapel zoveel mogelijk worden behouden.D e woning met het adres: Breitnerstraat 80 E wordt omschreven als type A02 en heeft de naam 'De Aula' gekregen. De woning is op de begane grond van het complex gelegen en heeft daarmee een eigen privé opgang.

De woningen op de begane grond hebben en krijgen een optimale relatie met de Breitnerstraat doordat nieuwe kozijnen tot aan vloerniveau zijn voorzien. Hierdoor kunnen toegangsdeuren voor elke woning (inclusief de woningen in De Kapel) aan de Breitnerstraat gerealiseerd worden en zijn verblijfsruimten aan de Breitnerstraat mogelijk. Hierbij is gezocht naar aansluiting op de kenmerkende ritmische verdeling in de gevel. Toegangsdeuren zijn gemaakt in het hart en in de buitenste gevelopeningen. Slanke kaders omvatten de gevelopeningen. Binnen dit kader ligt een raam of een toegangsdeur. Aan de achterzijde van het gebouw is het ritme ook in de achtergevel doorgezet. Eén set dubbel openslaande deuren zijn in de achtergevel op de begane grond in dit ritme doorgezet, bij woning De Aula A02.

Breitnerstraat 80 E, 3015 XJ, Rotterdam
Breitnerstraat 80 E, 3015 XJ, Rotterdam
Breitnerstraat 80 E, 3015 XJ, Rotterdam

Achter de voordeur bevind zich de inkomhal met de meterkast, separaat toilet en ruimte voor een garderobe en geeft uiteindelijk toegang tot de ruime en imposante living (4,94 meter hoogte). De lichte living staat in direct contact met de open woonkeuken(opstellingsplaats). Twee openslaande deuren geven toegang tot de ruime privé tuin van ca. 64 m² groot en heeft een oriëntatie op het zuiden. Tevens is er op de begane grond ook ruimte voor een bescheiden kantoor aan huis en heeft middels twee openslaande deuren ook toegang tot de tuin. Via twee aparte trappen wordt toegang gegeven tot twee separate entresols.

De één herbergt de technische ruimte welke plaats biedt aan de wasmachine en droger. De ander kan worden ingevuld als bijv. kantoor aan huis of een bibliotheek. Aan de voorzijde van de woning is een ruime slaapkamer voorzien van een badkamer ensuite, welke met materialen van o.a. Villeroy & Boch, Maxaro en Hotbath en zal worden betegeld met kwalitatief hoogwaardige tegels van Mosa. Tevens is er voorzien in een zeer uitgebreid en op maat gemaakt lichtplan met armaturen van Modular Lighting. Voor meer informatie over de specifieke afwerkingen, neem contact op met Ooms Makelaars. 

Breitnerstraat 80 E, 3015 XJ, Rotterdam

Bijzonderheden

- gelegen op eigen grond
- woonoppervlakte van ca. 140 m²
- tuin op het zuiden met een oppervlakte van ca. 64 m²
- maximale plafondhoogte ca. 4,94 meter
- woning wordt exclusief keukenopstelling geleverd
- luxe afgewerkt sanitair en tegelwerk
- stompe houten deuren en houten kozijnen
- volledig gestuukte wanden en plafonds
- verwarming middels een eigen CV-installatie en gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming

- het bouwjaar van het pand is ca. 1933
- projectnotaris van toepassing: Ligthelm & Dekker Notarissen
- een collectieve fietsenstalling op eigen terrein
- parkeren is mogelijk op eigen terrein á € 27.500,- v.o.n. (niet inbegrepen in de koopsom van de woning)
- mogelijkheid tot aankoop van 1 extra parkeerplaats á € 35.000,- v.o.n. (informeer naar de beschikbaarheid)
- oplevering in overleg

Deel deze exclusieve woning:

Bezichtiging plannen?

Neem vrijblijvend contact op met onze exclusief specialist Daniël Stout bij Ooms Makelaars

088 - 424 0 169

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie