3707 ZH Zeist
Descarteslaan 5
3707 ZH Zeist

Descarteslaan 5

Vragen? Neem contact op met Frans Verweij van Molenbeek

  • Prijs€ 1.475.000 k.k.
  • Aantal kamers6
  • Aantal slaapkamers5
  • Wonen243 m2
  • Perceel720 m2
  • LocatieBekijk op kaart
Descarteslaan 5, 3707 ZH, Zeist
Descarteslaan 5, 3707 ZH, Zeist
Descarteslaan 5, 3707 ZH, Zeist
Descarteslaan 5, 3707 ZH, Zeist
Descarteslaan 5, 3707 ZH, Zeist
Descarteslaan 5, 3707 ZH, Zeist

Moderne vrijstaande villa met vrijstaande dubbele garage en fraai aangelegde zonovergoten tuin.

Deze uitstekend geïsoleerde vrijstaande villa met vloerverwarming aan de begane grond mogen wij u te koop aanbieden. De villa bezit 243 m² woonoppervlak en is gerealiseerd in 2005. Sinds de realisatie is de villa altijd uitstekend onderhouden. Opvallend is de ideale en doordachte indeling in het gehele woonhuis. De dubbele garage is maar liefst 42 m² groot en voorzien van twee op afstand bedienbare elektrische garagedeuren.  

Deze villa is in het Zeister Lyceumkwartier, aan een heerlijk rustige, doodlopende laan gesitueerd. Diverse scholen, zowel basis- als voortgezet onderwijs zijn in het Lyceumkwartier aanwezig. Sporten zoals hockey, tennis, paddel, golf, paardrijden en fitness zijn in ruime mate aan de randen van de wijk gesitueerd. Uitgestrekte bossen vangen aan na enkele honderden meters. Het sfeervolle en bovendien complete dorpshart van Zeist is op ongeveer vijf minuten fietsafstand gesitueerd.

Uitvalswegen richting de A-28 vangen dichtbij aan. Steden als Utrecht en Amersfoort zijn altijd binnen 25 minuten te bereiken met de auto. Amsterdam, Den Haag en Rotterdam zijn in de regel binnen een uur te bereiken.

Wonen in Zeist is wonen in het groen, in een uitermate aantrekkelijke woonomgeving met alle stadse voorzieningen dichtbij.

 

 

Descarteslaan 5, 3707 ZH, Zeist
Descarteslaan 5, 3707 ZH, Zeist
Descarteslaan 5, 3707 ZH, Zeist

Indeling villa

Heerlijk lichte begane grond:
Royale hal. Meterkast. Trapkast. Toilet met fontein. Riante woonkamer van 75 m² met erker, openslaande deuren naar de tuin en aansprekende plavuizen vloer waaronder vloerverwarming is aangebracht. Opvallend is de hoeveelheid daglicht toetreding in de living. Van alle zijden komt het licht binnen. Vanuit de woonkamer is door middel van schuifdeuren de keuken te bereiken. Bij het open laten staan van de schuifdeuren is er sprake van een halfopen keuken. De keuken is 14 m² groot. De keuken is voorzien van inbouw apparatuur. Dit zijn een gaskookplaat, afzuigkap, dubbele spoelbak, close-in boiler, koelkast, vriezer, combi-oven/magnetron en  vaatwasmachine. Vanuit de keuken is er enerzijds fijn contact met de woonkamer en anderzijds is er grandioos uitzicht de eigen tuin in. Opnieuw valt op dat de keuken heerlijk licht te noemen is. Er is een zij entree bij de keuken aanwezig. Ideaal is de bijkeuken die vanuit de keuken te bereiken is. Deze is 6 m² groot.

De schitterend aangelegde en uitstekend onderhouden tuin is vanuit de woonkamer en de keuken te bereiken. De zonligging van de achtertuin is oost, maar in deze tuin is altijd zon (als de zon schijnt). De tuin is voorzien van een beregeningsinstallatie. Er is een flink terras.

Eerste verdieping met drie flinke slaapkamers:
De eerste verdieping is te bereiken vanuit de eerst omschreven hal. Ruime overloop van 10 m² met ingebouwde kast onder de zoldertrap en flinke inloopkast van 7 m². Vanaf de overloop is het separate toilet te bereiken. Deze is voorzien van een fontein. Aan de achterzijde zijn twee riante slaapkamers van respectievelijk 14 en 20 m². In de slaapkamer van 14 m² is een wastafel geplaatst. Vanuit de grote slaapkamer is het dakterras van maar liefst 20 m²te bereiken. Aan de voorzijde is een derde riante slaapkamer gelegen. Deze is 16 m². Het eerder genoemde dakterras is eveneens vanuit deze slaapkamer te bereiken. Badkamer met raam, ligbad, wastafelmeubel en inloopdouche.


Verrassende zolderetage met een vrij indeelbaar oppervlakte van 45 m²:
De tweede verdieping is te bereiken door middel van een vaste trap vanaf de overloop. Op de zolder zijn lichte scheidingswanden ter indeling geplaatst. Deze zijn te verplaatsen of te verwijderen. De huidige indeling betreft een overloop met bergkast. Een wasruimte met dakraam van 6 m² waarin de aansluitpunten voor was- en droogmachine geplaatst zijn. Een slaapkamer van 12 m² met gedeeld dakkapel en opstelplaats c.v. gasketel en warmwatervoorziening. Tweede slaapkamer van 20 m² aan de achterzijde met dakkapel en dakraam. De nokhoogte in deze slaapkamer is 3.50 m. Het is mogelijk op deze verdieping een tweede badkamer te realiseren. De aansluitingen hiertoe zijn al aanwezig.

Garage van 42 m²:
Verkoper heeft deze woning indertijd mede gekocht vanwege de schitterende en bovendien brede garage. De garage is voorzien van raam, loopdeur en twee gescheiden garagedeuren die elektrisch en op afstand bedienbaar zijn. De garage heeft een betonnen vloer en staat op een doordachte locatie op het perceel. Hij neemt in zijn geheel geen zonlicht weg, is in stijl met de woning gebouwd en goed bereikbaar.

Descarteslaan 5, 3707 ZH, Zeist
Descarteslaan 5, 3707 ZH, Zeist
Descarteslaan 5, 3707 ZH, Zeist
Descarteslaan 5, 3707 ZH, Zeist
Descarteslaan 5, 3707 ZH, Zeist
Descarteslaan 5, 3707 ZH, Zeist
Descarteslaan 5, 3707 ZH, Zeist
Descarteslaan 5, 3707 ZH, Zeist
Descarteslaan 5, 3707 ZH, Zeist

Bijzonderheden:

- Aangename villa op uitstekende locatie gesitueerd.
- De Descarteslaan is een doodlopende laan met uitsluitend villa bebouwing.
- Qua indeling en comfort is het één van de meest ideale familiehuizen.
- Er zijn zonnepanelen geplaatst.
- Voor het type woonhuis en het oppervlakte aan wonen vallen de kosten aan energie mee.
- Vijf slaapkamers en twee badkamers zijn zonder meer mogelijk.
- Vloerverwarming aan de begane grond.

Deel deze exclusieve woning:

Bezichtiging plannen?

Neem vrijblijvend contact op met onze exclusief specialist Frans Verweij bij Molenbeek

06 53 26 49 51

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie