3016 DA Rotterdam
Houtlaan 399
Download brochure
Onder bod 3016 DA Rotterdam

Houtlaan 399

Vragen? Neem contact op met Roy Davids van Ooms Makelaars

Download brochure
  • Prijs€ 1.122.000 k.k.
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3
  • Wonen135 m2
  • LocatieBekijk op kaart
Houtlaan 399, 3016 DA, Rotterdam
Houtlaan 399, 3016 DA, Rotterdam
Houtlaan 399, 3016 DA, Rotterdam
Houtlaan 399, 3016 DA, Rotterdam
Houtlaan 399, 3016 DA, Rotterdam
Houtlaan 399, 3016 DA, Rotterdam

HOUTLAAN 399

Wakker worden met de zon die opkomt vanachter de Wilhelminapier, waaruit het prille ochtendlicht glinsterend over de Maas strijkt. Of juist thuiskomen met het avondlicht van de ondergaande zon. Dit ruime appartement op de 42e verdieping biedt het beide! De woonoppervlakte bedraagt maar liefst 135m² en is prachtig gelegen op een hoek met veel licht en bezonning. In de ochtend genieten van een kop koffie bij zonsopkomst met uitzicht op de Erasmusbrug.

OVER DE ZALMHAVEN
Leven in De Zalmhaven houdt niet op bij je penthouse alleen. Wij begrijpen dat je bestaan dynamisch is en bieden daarom uitgebreide service naar New Yorks model. Ons team van servicemanagers kent de bewoners van De Zalmhaven niet alleen bij naam, maar weet tevens waar ze ondersteuning kunnen gebruiken; het aannemen van je pakketten, regelen van een diner voor die avond, het boeken van een yogales, de kleding laten stomen, auto laten wassen of een suggestie doen voor een mooi cadeau voor je geliefde. Op deze manier heb jij tijd over voor werk, uiteraard, maar ook voor reizen, liefhebberijen, vrienden; simpelweg de zaken die je hart sneller doen kloppen. Uiteraard kun je de services ook online aanvragen en betaal je alleen voor de service die je gebruikt.

Het appartement zelf kenmerkt zich door de vele grote raampartijen waardoor je vanuit elke positie van fantastische vergezichten geniet. Het appartement wordt casco geleverd en is daardoor nog geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. 

Nieuwsgierig? Onze makelaars vertellen je graag alles over dit prachtige penthouse! Bezichtigen is ook mogelijk op zaterdag!

Houtlaan 399, 3016 DA, Rotterdam
Houtlaan 399, 3016 DA, Rotterdam
Houtlaan 399, 3016 DA, Rotterdam

BIJZONDERHEDEN

- Chique lobby met meerdere liften en imposante binnentuin. Tevens bevindt zich hier het team van servicemanagers;
- Actieve en gezonde VVE, de maandelijkse bijdrage bedraagt € 408,26 per maand voor het penthouse, € 2,47 voor de berging en € 30,11 voor één ruime parkeerplaats;
- De parkeerplaats is bij de prijs inbegrepen;
- Het appartement is voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling;
- Eigen berging op de 4e verdieping 
- Gelegen op eigen grond;
- Energielabel A++
- Verwarming en warm water middels stadsverwarming;
- Oplevering in overleg, kan snel. 

Houtlaan 399, 3016 DA, Rotterdam
Houtlaan 399, 3016 DA, Rotterdam

OVERIG

BTW-ONDERNEMER
De woning wordt aangeboden als kosten koper. Vraag naar de belastingmogelijkheden. Er is BTW van toepassing. Bent u BTW ondernemer? Vraag naar de mogelijkheden. 


KOOPOVEREENKOMST
Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend. In de koopovereenkomst zullen de volgende extra artikelen worden opgenomen:
- niet-bewoners clausule.

DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Dynamis Exclusief - maps

Deel deze exclusieve woning:

Bezichtiging plannen?

Neem vrijblijvend contact op met onze exclusief specialist Roy Davids bij Ooms Makelaars

088 - 424 0 141

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie