6851 DE Huissen
Karstraat 37
6851 DE Huissen

Karstraat 37

Vragen? Neem contact op met Erwin Broersma van BMV Makelaars

 • Prijs€ 798.000 v.o.n.
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Wonen162 m2
 • Perceel1.146 m2
 • LocatieBekijk op kaart
Karstraat 37, 6851 DE, Huissen
Karstraat 37, 6851 DE, Huissen
Karstraat 37, 6851 DE, Huissen
Karstraat 37, 6851 DE, Huissen
Karstraat 37, 6851 DE, Huissen

ROYALE GEZINSHUIZEN

Onder de rook van Arnhem en Nijmegen, een unieke kans om ENERGIENEUTRAAL èn lekker te leven op uw eigen landgoed, dat is project De Landheren. Tuincentrum Helsen was jarenlang een begrip in de wijde omgeving van Huissen. De Landheren gaat dit stokje nu overnemen. De plannen voor deze locatie zijn namelijk bijzonder. Het huidige kassencomplex maakt binnenkort plaats voor een klein landgoed met acht ‘NUL OP DE METER’, vrijstaand-geschakelde landhuizen. Deze zijn zeer royaal, hebben tal van indelingsmogelijkheden en liggen heerlijk vrij op imposante kavels. Dit alles met het stadscentrum van Arnhem of Nijmegen op maar enkele minuten afstand, en toch te midden van verschillende boomgaarden met volop rust, ruimte en privacy. De acht landhuizen in de Landheren zijn wat betreft woonoppervlak en inhoud gelijk aan elkaar. De woningen zijn met ruim 160 m² royale gezinshuizen, die eenvoudig omgezet kunnen worden naar een woning met 4 slaapkamers en 2 badkamers. Middels een slaapkamer en badkamer op de begane grond is de woning daarnaast direct levensloopbestendig, ideaal! De percelen variëren in grootte van ruim 1.000 m² tot bijna 1.900 m², uw tuin gaat over in een boomgaard of weide. Ook dit stukje groen maakt deel uit van het perceel. En dat betekent dat u zich in deze groene omgeving voor altijd op vakantie waant.

Hoewel de woningen in de basis gelijk zijn aan elkaar, zijn er wel degelijk verschillen. Afhankelijk van de situatie in het plan hebben de landhuizen een eigen gevelaanzicht. Er zijn woningen met lichtgekleurd metselwerk, met warmrood metselwerk en donkere plint, met licht bontgekleurd metselwerk met lichtgrijze plint en twee woningen die volledig zijn bekleed met zwarthouten delen. Alle woningen hebben een uitbouw aan de achterzijde die is uitgevoerd in zwarthouten Zweedse rabatdelen. Ook de dakkappellen waarin de badkamer zich bevindt, zijn van zwarthouten rabatdelen. Een interieuradvies maakt onderdeel uit van de koop van de woning. Interieurontwerpster Lisa Hercules denkt met u mee over de indeling, over de stijl en de kleuren en materialen.

Karstraat 37, 6851 DE, Huissen
Karstraat 37, 6851 DE, Huissen
Karstraat 37, 6851 DE, Huissen

KENMERKEN

 • Royaal landhuis
 • Woonoppervlakte van 162 m2;
 • Perceeloppervlakte van 1146 m2;
 • Twee woonlagen;
 • 4 kamers, waarvan 3 slaapkamers;
 • Vloerverwarming geheel, warmtepomp, warmte terugwininstallatie;
 • Tuin rondom.
Karstraat 37, 6851 DE, Huissen

INDELING

Begane grond;

De begane grond is standaard uitgevoerd met een open woonkamer met open keuken, een tuinkamer en berging. Optioneel kan hier een slaapkamer en badkamer gerealiseerd worden. Hierdoor ontstaat een woning met maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers. Of wat te denken van een kantoor aan huis met eigen entree?

Eerste verdieping;

Op de eerste verdieping komen twee grote en een iets kleinere slaapkamer. De royale badkamer is voorzien van een dakkapel. Dit is één van de acht ENERGIENEUTRALE woningen in het nieuwbouwplan “Wonen in De Landheren”. Kijk voor meer informatie op de website “Wonen in De Landheren”.

Huissen;

Huissen is één van de zeven plaatsen in de gemeente Lingewaard. Op dit moment heeft Huissen circa 20.000 inwoners in een totaal van 47.000 in de hele gemeente. Huissen ligt tussen de plaatsen Nijmegen en Arnhem en bijna op de grens met Duitsland. Huissen heeft een fraai historisch centrum met alle winkels voor uw dagelijkse boodschappen met een aanvulling van mode en specialiteitzaken. Daarnaast is er een gevarieerd aanbod van restaurants en kroegjes. Het verenigingsleven is uitgebreid en actief. Voor uw kinderen zijn er meerdere basisscholen. De middelbare scholen vindt u in een straal van 6 kilometer, in Arnhem en Bemmel. Het openbaarvervoer brengt u in nog geen half uur naar het station in Arnhem en Nijmegen. Dit is een sneldienst. De snelwegen A15 en A12 zijn binnen 10 minuten bereikbaar. Rondom Huissen liggen diverse parken om heerlijk te kunnen wandelen, Park Holthuizen, Immerloo Park en Park Lingezegen. In de wijde omgeving kunt u fietsen in verschillende landelijke gebieden. Zo is er de Betuwe, de Veluwe, de Achterhoek en de Rijks bossen over de grens in Duitsland. Het is prettig wonen in Huissen, mensen kennen elkaar, groeten elkaar. U kent uw buren, heel belangrijk maar ook heel fijn. Kortom – een prima leefomgeving.

Dynamis Exclusief - maps

Deel deze exclusieve woning:

Bezichtiging plannen?

Neem vrijblijvend contact op met onze exclusief specialist Erwin Broersma bij BMV Makelaars

06 518 337 51

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie