3059 XL Rotterdam
Kretalaan 70
Download brochure
3059 XL Rotterdam

Kretalaan 70

Vragen? Neem contact op met Ooms Makelaars.

Download brochure
  • Prijs€ 1.250.000 k.k.
  • Aantal kamers6
  • Aantal slaapkamers4
  • Wonen235 m2
  • Perceel215 m2
  • LocatieBekijk op kaart
Kretalaan 70, 3059 XL, Rotterdam
Kretalaan 70, 3059 XL, Rotterdam
Kretalaan 70, 3059 XL, Rotterdam
Kretalaan 70, 3059 XL, Rotterdam
Kretalaan 70, 3059 XL, Rotterdam
Kretalaan 70, 3059 XL, Rotterdam

KRETALAAN 70

In Rotterdam - Nesselande bevindt zich deze unieke, ruim bemeten en door de grote raampartijen heerlijk lichte strandwoning met schitterend panoramisch vrij uitzicht op het strand en over de Zevenhuizerplas!

Deze ruime hoek-strandwoning is gelegen aan het einde van de boulevard van het Strand Nesselande op een perceel van 215 m² EIGEN GROND. Verder is de woning onder andere voorzien van vier ruime slaapkamers, twee (casco) badkamers, een werkruimte met fantastisch zicht, 2 gescheiden (casco) toiletruimtes) een dubbel hoge glaspui in de woonkamer met vide, een 4 meter hoge entree, een woonkamer (met schuifpui) en open (casco) keukenruimte van circa 81 m² en een groot (deels overdekt) vlonderterras van circa 35 m² met hoekligging op het zonnige zuidwesten met schitterend uitzicht over de Zevenhuizerplas. Aan de voorzijde bevinden zich 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Vanuit alle (slaap) kamers is het uitzicht door de vele (zij)ramen prachtig.

De woning is gunstig gelegen nabij de vele voorzieningen die de wijk Nesselande te bieden heeft. Zo bevinden zich op loopafstand onder andere het winkelcentrum van Nesselande, diverse eetgelegenheden en bent u door de metroverbinding binnen 30 minuten in het centrum van Rotterdam. De recreatievoorzieningen liggen direct voor de deur, waaronder activiteiten op het water als rustige wandelingen en fietstochten in de verschillende nabijgelegen natuurgebieden. Verder is de wijk Nesselande een fijne kindvriendelijke woonwijk met speeltuinen, basisscholen, kinderopvang en sportverenigingen. Kortom een ideale plek voor het hele gezin!

Kretalaan 70, 3059 XL, Rotterdam
Kretalaan 70, 3059 XL, Rotterdam

INDELING

Begane grond:
Entree en inpandige berging met een plafondhoogte van ruim 4 meter. Hal met meterkast, (casco) toiletruimte en toegang tot de royale inpandige berging. Vanuit de hal komt u in de vrij in te delen woonkamer met open (casco) keukenruimte met een oppervlak van circa 81 m², een dubbel hoge glaspui met vide en schuifpui met toegang tot het grote vlonderterras (ZW) van circa 35 m² met schitterend vrij uitzicht op het strand en over de Zevenhuizerplas. Zelfs de skyline van Rotterdam is zichtbaar. De open (casco) keukenruimte met frans balkon is  aan de voorzijde van de woning gesitueerd en kan op diverse manieren worden ingedeeld.

1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot de (casco) toiletruimte, (casco) badkamer 1, 2 slaapkamers en werkruimte. De twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning en de werkruimte aan de achterzijde met vide en veel lichtinval door de dubbelhoge glaspui. Badkamer 1 (casco) heeft de mogelijkheid tot het plaatsen van een royale inloopdouche, wastafel, aanwezig zijn een elektrische handoeken radiator en vloerverwarming.

2e verdieping:
Overloop, technische ruimte met WTW-systeem, omvormer van de zonnepanelen, vloerverwarmingsisntallatie en opstelling voor de wasmachine en droger. Vanaf de overloop toegang tot een ruime slaapkamer aan de voorzijde en een royale hoofdslaapkamer aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer aan de achterzijde is voorbereid op het plaatsen van een ligbad. Badkamer 2 (casco) heeft de mogelijkheid tot het plaatsen van een inloopdouche, sauna of stoomcabine en dubbele wastafel. Aanwezig zijn een elektrische handoeken radiator en vloerverwarming.

Kretalaan 70, 3059 XL, Rotterdam
Kretalaan 70, 3059 XL, Rotterdam
Kretalaan 70, 3059 XL, Rotterdam
Kretalaan 70, 3059 XL, Rotterdam
Kretalaan 70, 3059 XL, Rotterdam
Kretalaan 70, 3059 XL, Rotterdam
Kretalaan 70, 3059 XL, Rotterdam

BIJZONDERHEDEN:

* bouwjaar 2022
* energielabel A+
* 16 zonnepanelen
* WTW installatie
* 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
* luxe hoogwaardige binnendeuren
* geheel voorzien van vloerverwarming
* gehele woning intern naar eigen smaak te creëren
* verwarming en warm water middels stadsverwarming
* groot vlonderterras (circa 35 m²) met ligging op het zuidwesten
* grote inpandige berging welke ook van buitenaf toegankelijk is
* nabij diverse voorzieningen zoals winkels en eetgelegenheden
* gelgen aan het strand en de brede boulevard
* in de directe omgeving van openbaar vervoer (bus en metro)
* gunstige verbinding richting de uitvalswegen A20/A16/A12
* oplevering is in overleg, casco en conform de lijst van roerende zaken

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden".

Gebruiksoppervlakte woningen
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kretalaan 70, 3059 XL, Rotterdam
Dynamis Exclusief - maps

Deel deze exclusieve woning:

Bezichtiging plannen?

Neem vrijblijvend contact op met Ooms Makelaars

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie