3161 KM Rhoon
Molendijk 14
Download brochure
3161 KM Rhoon

Molendijk 14

Vragen? Neem contact op met Han Bruning van Ooms Makelaars

Download brochure
  • Prijs€ 1.150.000 k.k.
  • Aantal kamers7
  • Aantal slaapkamers5
  • Wonen201 m2
  • Perceel836 m2
  • LocatieBekijk op kaart
Molendijk 14, 3161 KM, Rhoon
Molendijk 14, 3161 KM, Rhoon
Molendijk 14, 3161 KM, Rhoon
Molendijk 14, 3161 KM, Rhoon
Molendijk 14, 3161 KM, Rhoon
Molendijk 14, 3161 KM, Rhoon

MOLENDIJK 14

Uitstekend onderhouden, sfeervol en vrijstaand landhuis, geheel omgeven door een Engelse cottagetuin, een oprijlaan van 25 meter en verscholen achter een groene haag met optimaal privacy. Mooie woonlocatie. Niet voor niets hebben de huidige eigenaren er sinds 1991 met heel veel plezier gewoond. Vanaf de koop tot heden is de woning uitstekend onderhouden en gemoderniseerd.

De woning is uitstekend gelegen in een mooi, rustig en groen straatje zonder doorgaand verkeer. De woning biedt een zee van ruimte, is doordacht ontwikkeld en zorgvuldig gebouwd, comfortabel ingedeeld en biedt veel mogelijkheden zoals kantoor/werken aan huis. Parkeergelegenheid voor meerdere auto's op eigen terrein. Alle vertrekken zijn goed geproportioneerd. Deze ruime woning straalt ruimte, licht en kwaliteit uit. De woning is optimaal geplaatst op een prachtige kavel. De situering van de achterzijde is oost-zuid-west, waardoor er ochtend- middag- en avondzon is in zowel de tuin als in de woning.

Ruime entreehal met toegang tot living, woonkeuken, studeerkamer, toilet, kelder en praktische berging/garage. Trap naar verdieping met ruime overloop, vier slaapkamers waarvan 1 in gebruik als extra werkkamer, twee badkamers en wasruimte. Op de tweede verdieping een royale zolderslaapkamer. Prima bruikbaar als slaapkamer/hobbykamer of berging maar is niet meegerekend in het woonoppervlak van 240 m2.

Molendijk 14, 3161 KM, Rhoon
Molendijk 14, 3161 KM, Rhoon
Molendijk 14, 3161 KM, Rhoon

INDELING

Indeling begane grond:
Zij-entree, ruime lichte hal met toegang tot kelder, sanitaire ruime voorzien van zwevend toilet, fontein en mooi tegelwerk, woonkeuken, werkkamer en de inpandige garage. De living aan de voorzijde met veel raampartijen, hout gestookte gesloten haard, airco en een fantastisch zicht op de prachtige voortuin. De woonkeuken is een hele fijne plek en is voorzien van een luxe keuken met alle denkbare apparatuur met een praktisch werkblad. Vanuit de keuken via de openslaande deuren komt u op het achterterras, gesitueerd op het oosten. Een heerlijk plek om te ontbijten, lunchen, dineren of te relaxen. De werkkamer is voorzien van grote raampartijen, openslaande deuren naar terras en airco. Een fijne locatie om thuis te werken.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich de masterbedroom, drie slaapkamers waarvan 1 als werkkamer wordt gebruikt, twee badkamers en een wasruimte. De slaapkamers zijn ruim van opzet met goede lichtinval en mooi uitzicht. De beide badkamers zijn voorzien van daglicht en compleet ingericht in lichte kleurstelling.

2e verdieping:
Op de tweede verdieping een zolder(slaap)kamer en berging. Aan de andere zijde van het huis bevindt zich een 2e royale zolderberging.

Tuin:
Oprijlaan van 25 meter en in de prachtig aangelegde Engelse cottage tuin met gezellige zitplekjes en kleurrijke bloemen is het genieten van de privacy en rust

Molendijk 14, 3161 KM, Rhoon
Molendijk 14, 3161 KM, Rhoon
Molendijk 14, 3161 KM, Rhoon
Molendijk 14, 3161 KM, Rhoon
Molendijk 14, 3161 KM, Rhoon
Molendijk 14, 3161 KM, Rhoon
Molendijk 14, 3161 KM, Rhoon
Molendijk 14, 3161 KM, Rhoon

ONDERHOUD

Een korte opsomming van het onderhoud:

1990 nieuwe aluminium raamkozijnen (dubbel glas), Nefit cv-ketel en grotendeels nieuwe radiatoren en leidingwerk, vervanging elektra, deels vervanging zinken goten, vervanging timmerwerk erker, stucwerk, elektrische garagedeur, inrijhek met afstandsbediening, Inbraakalarm.

Diversen: Vervanging alle plastic hemelwaterafvoeren door zink, tuinverlichting, tuinbesproeingsinstallatie, verwijderen loden waterleidingbuizen in nieuwe aansluiting op waterleidingnet, aanleg kabel TV/Radio, aanleg glasvezel.
1997 verbouwing badkamer, vast garderobekasten in masterbedroom.
2002 Bouw 2e dakpunt (inclusief vervanging vloer studeerkamer door beton/isolatie, nieuwe balken lagen 1e verdieping garage/gang/studeerkamer, oude en nieuwe kap nieuwe dikke isolatieplaten en nieuwe panlatten en pannen.
2004 Aanleg vaste trap naar zolder, ombouw kamer tot linnenkamer met wasmachine/droger/kasten.
2006 vervanging Nefit combinatie ketel.
2007 Aanleg airco (4 binnen units en uit het zicht geplaatste buitenunit).
2009 Tuinhuis (geïmpregneerd hout/betonnen vloer/verankerde fundatie);
2013 vervanging dakkapel zolder.
2015 vervanging tegelwerk tuin (60x60x8cm oprijlaan, terrassen rondom huis, klinker paden).
2010 vervanging motor garagedeur.
2011 Verbouwing keuken met extensie, nieuwe vloer (beton/isolatie en vloerverwarming).
2011 nieuwe gasleiding vanaf straat tot gasmeter.
2017 verkaveling/bredere tuin (aanleg nieuw hek straatzijde, sporthek/schutting erfafscheiding).
2018 onderhoud airco.
2019 Vernieuwing toilet op de begane grond, vervanging 4 binnendeuren, alle binnen schilderwerk op de begane grond;
2020 open haard vervangen door inbouwhaard.
Jaarlijks onderhoud CV/schoorsteenvegen.
Eens in 4/5 jaar alle buitenschilderwerk (goten en lijsten), laatst 2021.

Bereikbaarheid en voorzieningenniveau:
De bereikbaarheid is goed en dat geldt ook voor het voorzieningenniveau. Op fiets-/loopafstand winkels, openbaar vervoer (bus/metro), sportverenigingen, Kasteel van Rhoon, Rhoonse Grienden, jachthaven en Golfbaan Oude Maas.

Graag maken wij een afspraak voor een uitgebreide rondleiding.

Bijzonderheden:
Collegiale verkoop in samenwerking met Lauwaars NVM Makelaars.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Ooms Zomerhof Muys Makelaars behartigt de belangen van de verkoper. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Dynamis Exclusief - maps

Deel deze exclusieve woning:

Bezichtiging plannen?

Neem vrijblijvend contact op met onze exclusief specialist Han Bruning bij Ooms Makelaars

088 - 424 0 153

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie