3011 WJ Rotterdam
Wijnhaven 65 B33
Download brochure
3011 WJ Rotterdam

Wijnhaven 65 B33

Vragen? Neem contact op met Roy Davids van Ooms Makelaars

Download brochure
  • Prijs€ 1.350.000 v.o.n.
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3
  • Wonen173 m2
  • LocatieBekijk op kaart
Wijnhaven 65 B33, 3011 WJ, Rotterdam
Wijnhaven 65 B33, 3011 WJ, Rotterdam
Wijnhaven 65 B33, 3011 WJ, Rotterdam
Wijnhaven 65 B33, 3011 WJ, Rotterdam
Wijnhaven 65 B33, 3011 WJ, Rotterdam
Wijnhaven 65 B33, 3011 WJ, Rotterdam

WIJNHAVEN 65 B33

Aan de historische Rotterdamse Wijnhaven, tussen Markthal en Maas, bevindt zich het woongebouw CasaNova: een luxe woontoren met 116 koopappartementen, in grootte variërend van 40 m2 tot ruim 343 m2. CasaNova is één van de nieuwe high rise iconen aan de skyline van het bruisende Maritiem District, dat de Markthal verbindt met de oevers van de Maas.

Het Rotterdamse Barcode Architects tekende voor het ontwerp van deze unieke driehoekige woontoren, die oprijst vanuit de vierlaagse onderbouw aan de kade van de historische Wijnhaven. Er is bij het ontwerp bijzondere aandacht besteed aan het uitzicht, de lichtinval, de buitenruimte en de grote variëteit in het aanbod van appartementen. Door de unieke driehoekige vorm heeft iedere bewoner maximale privacy en een fenomenaal uitzicht over Rotterdam.

Wijnhaven 65 B33, 3011 WJ, Rotterdam
Wijnhaven 65 B33, 3011 WJ, Rotterdam
Wijnhaven 65 B33, 3011 WJ, Rotterdam

PENTHOUSE

Casanova blinkt van top tot teen uit in luxe, service en voorzieningen. Wie daarbij kiest voor dit riante penthouse op de 33e verdieping heeft een sublieme combinatie van ruimte en panoramisch uitzicht. Het appartement is gelegen aan de zuidzijde, 173 m² groot en beschikt over een ruim terras van 13 m².

Het appartement wordt "casco" opgeleverd, de plattegrond en impressies dienen derhalve uitsluitend ter indicatie. Verder beschikt het appartement over 2 parkeerplaatsen in de parkeergarage en een eigen berging.

HET PENTHOUSE:
Op de 33ste verdieping valt direct bij binnenkomst de grote raampartijen op. Het lichtinval, de ruimte maken stads wonen in Rotterdam meer dan waar. Ieder uitzicht is een schilderij op zich. 

Het Penthouse is naar eigen wens in te vullen. De basis is wel al gelegd. Zo zijn er drie slaapkamers met ieder een eigen badkamer, is er voorbereiding getroffen voor een grote woonkeuken met kookeiland en heeft de hoofdslaapkamer voorbereidingen getroffen voor een ligbad met uitzicht op de Willemsbrug, een walk-in closet en aparte douche met privé toilet. Daarnaast is er een grote ruimte voor de wasmachine en is er een heerlijk terras van ca 14 m2 op het zuidwesten. 

PARKEREN en BERGING
In de ondergelegen garage bevinden zich twee individuele parkeerplaatsen welke separaat te koop zijn. Alle penthouses in de Casanova hebben een extra ruime berging, voor deze woning is deze gelegen op de tweede verdieping. 

BIJZONDERHEDEN
- Casco penthouse van ruim 170m2;
- Drie slaapkamers met ieder een eigen badkamer;
- Gelegen op de 33ste verdieping met fenomenaal uitzicht;
- Riante berging;
- Ruim en zonnig terras gelegen op zuidwesten;
- Goede, gezonde en actieve VvE;
- Voor het penthouse betaalt u maandelijkse bijdrage van € 399,-;
- Twee losse parkeerplaatsen additioneel te koop. Prijs Nader te bepalen;
- Voor de parkeerplaatsen betaalt u een maandelijkse bijdrage van € 29,- per parkeerplaats;
- Oplevering in overleg. 

Wijnhaven 65 B33, 3011 WJ, Rotterdam
Wijnhaven 65 B33, 3011 WJ, Rotterdam

VOORZIENINGEN IN HET GEBOUW

Daktuin
De daktuin die tussen de torens van The Muse en CasaNova gerealiseerd is beslaat ongeveer 1.500 m² buitengenot en is een ontspannende en groene ontmoetingsplek, exclusief voor de bewoners van de beide torens. 

Gastenkamers
Heb je meerdere gasten over? Bied hen gerust een overnachting in één van de gastenkamers in The Muse aan. Zeer comfortabel, wanneer het diner uitloopt, maar uiteraard ook zeer geschikt voor een plotseling familiebezoek.

Gemeenschappelijke keuken
Aan de collectieve daktuin zijn keukenvoorzieningen gekoppeld, zodat je makkelijk een borrel of etentje gezamenlijk met buren kunt organiseren. Ook voor de catering van een heerlijke lunch of zomerse BBQ hoef je niet direct terug naar je appartement.

Werk- en atelierruimte
Het gemak van een appartement midden in de stad combineren met werken aan huis? Of de beschikking hebben over een atelierruimte, midden in de stad? In CasaNova zijn op de 6e verdieping enkele kleinschalige ateliers en werkruimten ingepland. Een voorziening die je elders nauwelijks treft in het centrum van de grote steden.

Fitnessruimte & Gym
In vorm blijven hoeft niet te betekenen dat je met velen in een volgepakte sportschool moet verblijven. Exclusief voor de bewoners van CasaNova en The Muse, wordt een fitnessruimte gecreëerd met de nieuwste cardio apparaten. Fit worden met zicht over de stad, de Maas en de Wijnhaven.

Bringme boxen
Naar het postkantoor moeten voor een gemiste levering van een pakketje of een zending is niet meer nodig! Met het Bringme-concept heb je een flexibele postbus aan huis. Bij de entree laat de bezorger weten in welk vak hij de zending heeft achtergelaten. Bij thuiskomst open je met de app op je smartphone het kluisje en neemt je pakket eenvoudigweg met de lift mee omhoog.

Huismeesterservice
Prettig om een eigen bemande huismeesterspost in The Muse te hebben, die tegelijkertijd het beheer over de gemeenschappelijke voorzieningen regelt. Van het begeleiden van een verhuizing tot het reserveren van een gastenkamer. Een persoonlijk aanspreekpunt voor op maat gemaakte dienstverlening.

Bruisend Leven aan de kade van de Wijnhaven
De plint van de gezamenlijke onderbouw van The Muse en CasaNova zorgt voor een levendige Wijnhavenkade met plaats voor hoogwaardige horeca en retail.

KOOPOVEREENKOMST
Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend.

DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Dynamis Exclusief - maps

Deel deze exclusieve woning:

Bezichtiging plannen?

Neem vrijblijvend contact op met onze exclusief specialist Roy Davids bij Ooms Makelaars

088 - 424 0 141

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie