3011 WK Rotterdam
Wijnhaven 73 U
Download brochure
3011 WK Rotterdam

Wijnhaven 73 U

Vragen? Neem contact op met Daniël Stout van Ooms Makelaars

Download brochure
  • Prijs€ 1.395.000 k.k.
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3
  • Wonen182 m2
  • LocatieBekijk op kaart
Wijnhaven 73 U, 3011 WK, Rotterdam
Wijnhaven 73 U, 3011 WK, Rotterdam
Wijnhaven 73 U, 3011 WK, Rotterdam
Wijnhaven 73 U, 3011 WK, Rotterdam
Wijnhaven 73 U, 3011 WK, Rotterdam
Wijnhaven 73 U, 3011 WK, Rotterdam

THE MUSE OF ROTTERDAM | WIJNHAVEN 73 U

Een unieke kans om op korte termijn in een nieuwbouwwoning te wonen met een fantastisch uitzicht over Rotterdam. Op de 22ste etage van deze pas opgeleverde woontoren 'The Muse of Rotterdam', ligt dit buitengewone penthouse-appartement met een 270° view over de binnenstad van Rotterdam en de Nieuwe Maas. Op ca. 182 m² GBO woonoppervlakte vindt met onder meer een zeer lichte ruime woonkamer met aansluitend een riante woonkeuken met nog tal van mogelijkheden. Op het zuiden ligt een balkon van ca. 10,7 m² groot dat uitzicht biedt over De Nieuwe Maas, De Willemsbrug en de Wijnhaven naar de andere zijde richting de wijk Cool. Een spektakel dat het hele jaar door blijft verrassen. Over de lange zijde van het appartement is de woning voorzien van een tweetal elektrisch bedienbare verticale schuiframen, voor een maximale experience van het uitzicht, enig in zijn soort! Een schouwspel dat u eigenlijk in het echt moet beleven! De woning voorziet ook een ruimte om prettig in het comfort van de eigen woning aan huis te kunnen werken of af te bouwen als bibliotheek.

Met drie slaapkamers is er nooit ruimte tekort. In de huidige indeling is rekening gehouden met een master bedroom welke is voorzien van een badkamer met open lay-out. Eén van de kamers is bedoeld als walk-in closet, maar kan gemakkelijk fungeren als slaapkamer. De tweede ruime slaapkamer is tevens voorzien van een badkamervoorziening. Alle slaapkamers hebben toegang tot het balkon van 19,5 m² groot en biedt een vergezicht over de binnenstad van Rotterdam met zicht op o.a. De Markthal en de Laurenskerk als prominente landmarks van Rotterdam. Het appartement is verder voorzien in vergaande voorbereiding voor domotica i.c.m. een verlaagd plafond en geheel voorzien van vloerverwarming middels stadsverwarming. De woning is nooit bewoond geweest door de huidige eigenaar en biedt daarmee alsmede veel mogelijkheden om naar smaak en wens afgewerkt te worden.

Wijnhaven 73 U, 3011 WK, Rotterdam
Wijnhaven 73 U, 3011 WK, Rotterdam
Wijnhaven 73 U, 3011 WK, Rotterdam

Voorzieningen

Daktuin
De daktuin die tussen de torens van The Muse en CasaNova komt is straks ongeveer 1.500 m² groot wordt een ontspannende en groene ontmoetingsplek, exclusief voor de bewoners van de beide torens. Voor de inrichting van deze daktuin worden straks keuzes gemaakt op het gebied van materiaal en beplanting. Daarbij is het uitgangspunt dat deze moeten passen bij de luxueuze uitstraling van het woongebied. Ook zal de inrichting van de daktuin erop zijn gericht dat bewoners elkaar er op ontspannen wijze kunnen ontmoeten.

Gastenkamers
Heb je meerdere gasten over? Bied hen gerust een overnachting in één van de gastenkamers in The Muse aan. Zeer comfortabel, wanneer het diner uitloopt, maar uiteraard ook zeer geschikt voor een plotseling familiebezoek.

Gemeenschappelijke keuken
Aan de collectieve daktuin zijn keukenvoorzieningen gekoppeld, zodat je makkelijk een borrel of etentje gezamenlijk met buren kunt organiseren. Ook voor de catering van een heerlijke lunch of zomerse BBQ hoef je niet direct terug naar je appartement.

Werk- en atelierruimte
Het gemak van een appartement midden in de stad combineren met werken aan huis? Of de beschikking hebben over een atelierruimte, midden in de stad? In CasaNova zijn op de 6e verdieping enkele kleinschalige ateliers en werkruimten ingepland. Een voorziening die je elders nauwelijks treft in het centrum van de grote steden.

Fitnessruimte & Gym
In vorm blijven hoeft niet te betekenen dat je met velen in een volgepakte sportschool moet verblijven. Exclusief voor de bewoners van CasaNova en The Muse, wordt een fitnessruimte gecreëerd met de nieuwste cardio apparaten. Fit worden met zicht over de stad, de Maas en de Wijnhaven.

Bringme boxen
Naar het postkantoor moeten voor een gemiste levering van een pakketje of een zending is niet meer nodig! Met het Bringme-concept heb je een flexibele postbus aan huis. Bij de entree laat de bezorger weten in welk vak hij de zending heeft achtergelaten. Bij thuiskomst open je met de app op je smartphone het kluisje en neemt je pakket eenvoudigweg met de lift mee omhoog.

Huismeesterservice
Prettig om een eigen bemande huismeesterspost in The Muse te hebben, die tegelijkertijd het beheer over de gemeenschappelijke voorzieningen regelt. Van het begeleiden van een verhuizing tot het reserveren van een gastenkamer. Een persoonlijk aanspreekpunt voor op maat gemaakte dienstverlening.

Wijnhaven 73 U, 3011 WK, Rotterdam
Wijnhaven 73 U, 3011 WK, Rotterdam

Bijzonderheden

- Bouwjaar 2019;
- woonoppervlakte ca. 182 m²;
- energielabel A; 
- twee ruime balkons op o.a. het zuiden georiënteerd en afgewerkt met composiet vloerdelen;
- plafondhoogte ca. 2,65 meter;
- gehele woning is voorbereid op domotica en een verlaagd plafond;
- het appartement is gelegen op eigen grond; 
- het complex is voorzien van twee liften; 
- inpandige algemene fietsenstalling op de begane grond; 
- een ruime privé berging op de 4e verdieping; 
- twee parkeerplaatsen beschikbaar en voorzien van een laadpunt
- bijdragen VvE : circa € 288,88 per maand voor de woning en circa € 49,50 voor de parkeerplaatsen.
- vloerverwarming en warmwatervoorziening middels stadsverwarming; 
- niet-zelfbewoningsclausule van toepassing; 
- het appartement wordt (semi-)casco geleverd, as is; 
- en kan volledig naar eigen smaak en wens worden afgebouwd;
- aan de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Alle gegeven maten zijn indicatief; 
- de ontwerpen en impressies van Roelfien Vos zijn bedoeld om een beeld te geven van een afgebouwde woning en maken geen onderdeel uit van koop;
- oplevering in overleg. 

Graag stellen wij deze nader aan u voor tijdens een bezichtiging en zullen u op de hoogte brengen van alle ins- en outs van de woning en woontoren. Ooms behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

KOOPOVEREENKOMST
Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend. In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
- niet-zelfbewoningsclausule.

DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wijnhaven 73 U, 3011 WK, Rotterdam
Wijnhaven 73 U, 3011 WK, Rotterdam

Deel deze exclusieve woning:

Bezichtiging plannen?

Neem vrijblijvend contact op met onze exclusief specialist Daniël Stout bij Ooms Makelaars

088 - 424 0 169

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie