Oog voor verwondering

Grand&Johnson is een ontwerpstudio opgericht door Bertel Grote en Jeroom Jansen. De ontwerpstudio is gevestigd in de Hallen in Amsterdam. Na beiden de nodige jaren in de branche gewerkt te hebben, bundelden zij in 2010 hun krachten.

Ontstaan vanuit de liefde voor interieur- en productontwerp is Grand&Johnson uitgegroeid tot een team van binnenhuisarchitecten en productontwerpers. Er wordt met pure aandacht en oog voor detail invulling gegeven aan het interieur van particuliere en commerciële projecten.

Het perfecte ontwerp van Grand&Johnson ontstaat uit het samenspel van alles en iedereen die hieraan invulling geeft. Waar alle details samenkomen en een eenheid vormen. Een ontwerp met een verhaal. Het onverwachtse, de verdieping, de details, dat is waar Grand&Johnson in ieder ontwerp voor gaat. Door het perspectief te veranderen en buiten de lijnen te kleuren.

Geen ontwerp is vanzelfsprekend. Eerder een kleine wereld op zich. Waarin mooi verandert in adembenemend, stilte overgaat in sereniteit en spannend weer opwindend wordt. Een wereld waarin je dingen ziet die je niet eerder zag.