Partners

Partners

Hieronder vindt u een overzicht van de partners in Dynamis. Alle partners van Dynamis zijn NVM-lid. In totaal werken er bijna 400 mensen bij de Dynamis partners.

Boek & Offermans Makelaars

Boek & Offermans is een full-service kantoor op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en taxaties én bestaat al meer dan 40 jaar. Met 4 vestigingen in Limburg en onze jarenlange ervaring met de vastgoedmarkt maakt ons een betrouwbare adviseur. Als makelaar begeleiden wij opdrachtgevers op professionele en kwalitatief hoogwaardige wijze en ondersteunen bij alle beslissingen over (bedrijfs)onroerend goed. Boek & Offermans heeft vestigingen in Heerlen, Maastricht en Venray.

Bezoek de website van Boek & Offermans Makelaars.


Frisia Makelaars

Frisia Makelaars is een full-service makelaar in de regio Groot Haaglanden met een vestiging in Den Haag. Frisia Makelaars is een multi-disciplinaire dienstverlener in vastgoed en heeft 40 medewerkers.

Bezoek de website van Frisia Makelaars.


HRS Bedrijfsmakelaars

HRS Bedrijfsmakelaars B.V. is een jong innovatief makelaarskantoor (opgericht in 2011) dat uitsluitend actief is op de zakelijke vastgoedmarkt in de regio Den Bosch. Het team bestaat uit drie ervaren makelaars.

Bezoek de website van HRS Bedrijfsmakelaars.


Kuijs Reinder Kakes Makelaars

Al meer dan 90 jaar is Kuijs Reinder Kakes een betrouwbare full-service makelaar in de regio Noord-Holland Noord. Kuijs Reinder Kakes heeft vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Heerhugowaard, Krommenie en Zaandam. Sinds juni 2014 is Kuijs Reinder Kakes officieel partner in Dynamis.

Bezoek de website van Kuijs Reinder Kakes Makelaars.


Lamberink Makelaars & Adviseurs

Lamberink Makelaars & Adviseurs is een fullservice makelaarsorganisatie die met ruim 40 medewerkers en vestigingen in Assen, Emmen, Groningen, Hardenberg, Rolde en Zuidlaren werkzaam is in particulier en zakelijk onroerend goed.

Bezoek hier de website van Lamberink Makelaars & Adviseurs.


Molenbeek Makelaars

Molenbeek Makelaars is al ruim vijftig jaar de meest toonaangevende makelaar in de provincie Utrecht en het Gooi. Molenbeek Makelaars biedt u een totaalpakket van services op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed vanuit het kantoor in Utrecht.

Bezoek de website van Molenbeek Makelaars.


Ooms Makelaars

Ooms, opgericht in 1927, is een full-service makelaar in de regio Rotterdam met acht vestigingen in Barendrecht, Capelle a/d IJssel, Dordrecht, Hellevoetsluis, Lansingerland, Rotterdam, Schiedam en Spijkenisse. Ooms is een solide en integere dienstverlener en werkgever op het gebied van woningmakelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies en taxaties en is te benaderen voor elk vastgoedvraagstuk.

Bezoek de website van Ooms Makelaars.


Rodenburg Makelaars

Rodenburg Makelaars, opgericht in 1930, is het grootste makelaarskantoor in de regio Apeldoorn/Deventer met een vestiging (woning- en bedrijfsmakelaardij) in Apeldoorn en een vestiging (bedrijfsmakelaardij) in Deventer. Tevens heeft Rodenburg Makelaars een vestiging in Zwolle (voorheen Bramer Makelaars).

Bezoek de website van Rodenburg Makelaars.


Snelder Zijlstra Makelaars

Ruim 35 professionele medewerkers vormen het fundament van Snelder Zijlstra, full-servicedienstverlener in de regio Twente. Snelder Zijlstra is makelaar in bedrijfsmatig en particulier onroerend goed en heeft locaties in Enschede, Almelo en Hengelo.

Bezoek de website van Snelder Zijlstra Makelaars.


Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem

Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem is een full-service makelaarskantoor in de regio Arnhem. Het bedrijf bestaat sinds 2005 en heeft twee kantoren: Arnhem Noord en Arnhem Zuid.

Bezoek de website van Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem.


Strijbosch Thunnissen Makelaars Nijmegen

Strijbosch Thunnissen Makelaars Nijmegen is een full-service makelaarskantoor in de regio Nijmegen. Het bedrijf bestaat al sinds 1934 en heeft een kantoor in Nijmegen.

Bezoek de website van Strijbosch Thunnissen Makelaars Nijmegen.


Van der Sande Makelaars

Sinds 1991 is Van der Sande Makelaars als zelfstandig makelaarskantoor actief in het gebied West-Brabant. Het kantoor is gevestigd in Breda. In de loop der jaren is de organisatie uitgegroeid van een woningmakelaardij naar een multidisciplinair makelaarskantoor met ruim 25 medewerkers.

Bezoek de website van Van der Sande Makelaars.


Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars

Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars is een pur sang Eindhovens makelaarskantoor dat uitsluitend actief is op de bedrijfs onroerend goed markt. Het team bestaat uit een viertal ervaren en gecertificeerde makelaars en taxateurs die werken vanuit het kantoor in Eindhoven.

Bezoek de website van Verschuuren en Schreppers Bedrijfsmakelaars.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.