1920xauto_7a3ce700-7bca-4d43-bc96-00bc8e588f5c

Speeddaten

Kom speeddaten bij Dynamis en wie weet zijn we de ideale match!

Op welke manier kun je nieuwbouwwoningen beter en sneller verhuren of verkopen? Welke kansen en uitdagingen spelen er rondom verduurzaming? Welke invloed heeft dat op nieuwbouwwoningen? Schrijf je nu in voor een speeddate met onze Dynamis makelaar en word wijzer.

Op donderdagochtend 7 juni tussen 10.30 en 11.30 uur vinden de speeddates plaats met onze professionals op de woningmarkt.

Onze vastgoedprofessionals ondersteunen hun opdrachtgevers met de verkoop en verhuur van nieuwbouwwoningen en huurwoningen, marktadvies met betrekking tot diverse woningmarkt vraagstukken en aan- en verkoop van beleggingswoningen. Op donderdagochtend delen wij kennis en kunde op het gebied van trends, marketing en juridische zaken.

Dit zijn de onderwerpen waarvoor je je kunt inschrijven:

  • Welke kansen en uitdagingen spelen er rondom verduurzaming?
  • De veranderende rol van de nieuwbouwmakelaar
  • De hoogste opbrengst voor een project realiseren
  • Transformatie van kantoren naar wonen. Waar liggen nu de uitdagingen?
  • Meer weten over de diensten van Dynamis?

Maak direct een afspraak met een van onze collega’s door te zoeken in het smoelenboek. Meld je nu aan!

Welke kansen en uitdagingen spelen er rondom verduurzaming?

Duurzaamheid in bestaande woningen wordt steeds belangrijker. Niet alleen maken de energiekosten een steeds groter deel uit van de woonlasten ook ligt de lat qua wooncomfort steeds hoger. Het is van essentieel belang om exploitatie- en gebruikerskosten te beheersen. Daarnaast is het van belang om ervoor te zorgen dat het huidige aanbod wordt gerenoveerd door toepassing van onder andere isolatie, ventilatie en duurzame energie. Kiest u bij nieuwbouw woningen voor nul-op-de-meter of direct van gas los? Wij gaan graag met je in gesprek tijdens een speeddate.

De veranderende rol van de nieuwbouwmakelaar

De woningmarkt is aan een constante verandering onderhevig. De markt veranderd en wat mag u in de toekomst van de nieuwbouwmakelaar verwachten? Hoe ziet de ‘moderne makelaar’ er in de toekomst uit. Draait alles om big data, kennis van de markt, social media en apps of draait het om de juiste verkoopstrategie. Wij gaan graag met je in gesprek tijdens een speeddate over wat u van ons mag verwachten en welke toegevoegde waarde wij bieden.

De hoogste opbrengst voor een project realiseren

Bij het starten van een nieuwbouwproject komt heel veel kijken. Een aantal vragen waar je mee te maken krijgt zijn: Wat ga je bouwen?, Wie is de doelgroep, Hoe kan ik de doelgroep bereiken?. Als Dynamis partner hebben wij een landelijke dekking en regionale kennis en expertise. Hierdoor kunnen wij je goed ondersteunen bij onder andere bovenstaande vragen. Geef je op voor het speeddaten en kom meer te weten waarmee wij je kunnen ondersteunen.

Transformatie van kantoren naar wonen. Waar liggen nu de uitdagingen?

Transformatie is inmiddels een permanent en integraal onderdeel van de vastgoedmarkt. De afgelopen jaren zijn ruim 5 miljoen m² kantoorruimte getransformeerd, waarvan het grootste deel naar woningen. Is er nog ruimte voor transformatie? Op welke manier kan je duurzaam transformeren. Waar moet je op letten. Geef je op voor het speeddaten en kom meer te weten wat wij voor je kunnen betekenen.

Meer weten over de diensten van Dynamis?

Dynamis bestaat uit 13 partners met 40 vestigingen. Wij zijn een landelijke partij met regionale en lokale kennis. We weten wat er speelt zowel landelijk als in de regio. De partners van Dynamis bieden diverse diensten waaronder: aankoop/aanhuur, verkoop/verhuur, beleggingen, research, consultancy, vastgoedmanagement, financieel advies en taxeren. Wij informeren je graag over de diensten die wij aanbieden tijdens een speeddate.

Maak direct een afspraak met een van onze collega’s door te zoeken in het smoelenboek Meld je nu aan!

Aanmelden nieuwsbrief Sprekende Cijfers

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.