1920xauto_756c47eb-bb14-4533-8c0f-cbbbafb21646

Tandemdaten

Kom tandemdaten bij Dynamis en wie weet zijn wij de ideale match!

Hoe kun je gebouwen beter en sneller verhuren of verkopen? Waar moet je op letten als het gaat om verduurzaming, zorghuisvesting en vastgoed in de regio? Schrijf je nu in voor een tandemdate met onze Dynamis makelaars en word wijzer.

Op dinsdag- en woensdagochtend tussen 10.30 en 11.30 vinden de tandem dates plaats met onze professionals op de vastgoedmarkt.

Met een landelijke spreiding hebben onze professionals toegang tot een groot netwerk van beleidsbepalers, gebruikers, eigenaren, ontwikkelaars en bouwbedrijven. Op dinsdagochtend en woensdagochtend delen wij kennis en kunde op het gebied van trends, marketing en juridische zaken.

Dit zijn de onderwerpen waarvoor je je kunt inschrijven:

  • Wat is het belang van verduurzaming van bestaand vastgoed?
  • Welke kansen zijn er in je regio?
  • Waar moet je op letten bij zorghuisvesting?
  • Meer weten over de diensten van Dynamis?

Maak direct een afspraak met een van onze collega’s door te zoeken in het smoelenboek. Meld je nu aan!

Wat is het belang van verduurzaming van bestaand vastgoed?

In 2050 moet de gebouwde omgeving energieneutraal zijn. Dit is een grote uitdaging, zeker gezien het feit dat tachtig procent van de gebouwen die er in 2050 zullen staan vandaag al gebouwd zijn. Het beheer van vastgoed gaat dus essentieel worden. Daarnaast moeten kantoorgebouwen groter dan 100 m2 vanaf 2023 een verplicht Energielabel C hebben. Bovendien zien wij dat er een steeds grotere vraag is voor groene gebouwen waarbij gezonde werk-, leer- of leefomgeving voorop staan. Wij gaan graag met je in gesprek tijdens een tandemdate over de mogelijkheden waarbij wij ook meedenken als het gaat om de steeds strengere wet- en regelgeving en de financieringsmogelijkheden.

Welke kansen zijn er in je regio?

Renovatie van kantoorgebouwen op goede locaties en renovatie van bedrijfspanden versus nieuwbouw. Wij gaan graag het gesprek aan om gezamenlijke te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie.

Waar moet je op letten bij zorghuisvesting?

Zorgvastgoed is een bijzondere, soms lastig te definiëren categorie binnen het maatschappelijk vastgoed. De aspecten zorg, beleving en functionaliteit vormen belangrijke onderdelen bij de waardering van deze categorie vastgoed. Weet jij waar je op moet letten en aan welke voorwaarden zorghuisvesting moet voldoen?

Wij gaan graag tijdens de tandemdate in gesprek met je over dit onderwerp.

Meer weten over de diensten van Dynamis?

Dynamis bestaat uit 13 partners met 40 vestigingen. Wij zijn een landelijke partij met regionale en lokale kennis. We weten wat er speelt in je regio. De partners van Dynamis bieden diverse diensten waaronder: aankoop/aanhuur, verkoop/verhuur, beleggingen, research, consultancy, vastgoedmanagement, financieel advies en taxeren. Wij informeren je graag over de diensten die wij aanbieden tijdens een tandem date.

Maak direct een afspraak met een van onze collega’s door te zoeken in het smoelenboek. Meld je nu aan!

Aanmelden nieuwsbrief Sprekende Cijfers

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.