9420

Save the date 28 juni 2018 FEEST

Save the date

Graag nodigen we jou en alle medewerkers van jouw vestiging uit voor een zomers feest. Dynamis bestaat 25 jaar en dat willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Wanneer? Donderdag 28 juni van 14.00 tot 20.00 uur
Waar? Beldert Beach in Zoelen

8561
8562
8563
8564

Het feestelijke programma

Op donderdag 28 juni ontvangen we je graag vanaf 14.00 uur bij Beldert Beach in Zoelen met een koffie/thee en een zoete versnapering. Om 15.00 uur start het activiteitenprogramma. Alle medewerkers kunnen aan twee activiteiten meedoen. Je voorkeur kun je bij aanmelding doorgeven. De activiteiten zijn:

- TukTuk bingo rally
- Wipe out
- Expeditie Robinson - GPS Challenge
- Strategische teambuilding
- Escape Room

Rond 17.30 uur zijn de activiteiten afgelopen. Je kunt je dan douchen en/of omkleden en een zomerse borrel drinken. Vanaf 18.30 uur start het foodtruck festival: je krijgt een ruime keuze uit allerlei verschillende gerechten. Kom vooral veel proeven en laat je verrassen! Om 20 uur draait de dj zijn laatste plaatje en is het feest afgelopen.

8584
8585
8586
8587

Activiteit TukTuk bingo rally

Het uniekste uitje van dit moment: met een wegen- én bingokaart in je TukTuk op zoek naar zoveel mogelijk nummers. Stap in je Piaggio, stippel een tactische route uit en… ga op zoek naar BINGO

Activiteit Wipeout

LET THE HURT BEGIN!

Iedereen kent ze wel: de Big Red Balls, de machtige Sweepers en de Regilio Tuur-muur uit het razendpopulaire tv-programma Wipeout! Heb jij dat uitdagende parcours altijd al eens willen uitproberen? Dan hebben we goed nieuws: de officiële Obstacles staan namelijk allemaal voor je klaar! Tijdens het enige échte Wipeout-programma van Nederland beleef je in de zomer de dag van je leven… Painfully Funny!

Activiteit Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is een activiteit vol uitdagende opdrachten en vernuftige strategieën… dat is op zich al een feestje. Op televisie lijken al die proeven in Expeditie Robinson helemaal niet zo moeilijk. Maar we kunnen je verklappen dat dat weleens kan tegenvallen… Misschien moet je het gewoon eens proberen: er staan een aantal échte Robinson-proeven voor je klaar!

8571
8573

Activiteit GPS Challenge

Tijdens de challenge zal je moeten speuren per GPS. Eenmaal het GPS punt gevonden dan moet je een opdracht moeten. Deze opdrachten zijn simpel en ludiek. De lachspieren zullen zeker een work-out krijgen.

8575
8576

Activiteit strategische teambuilding

Ben jij meer een strateeg dan een avonturier? Geen zorgen, ook dan hebben wij voldoende alternatieven om je te vermaken. Geef je op voor de strategische teambuilding en speel oud-hollandse spellen zoals vier op een rij en wie ben ik.

8579
8580
8581

Activiteit Escape Room

Een doolhof van puzzels, raadsels en codes: dát is de EscapeRoom! Binnen is het soms pikkedonker en retespannend, maar samen met je teamgenoten ga je vastberaden op zoek naar een uitweg. Weet jij wél te ontsnappen?

Foodtruck festival

Om 18.30 uur start het foodtruck festival. Je kan kiezen uit verschillende gerechten waaronder:

  • OUR CHEFS FAVOURITE HAWAII Pure & authentieke smaken uit de tropische eilandengroep
  • FRIETJE TOPPING KEET Bij deze keet kunt u heerlijke frietjes met topping verkrijgen. De frietjes worden vers belegd met diverse toppings
  • LA CANTINA ITALIANA Pure & authentieke smaken van onze zuiderburen

De rest blijft nog even een verrassing!

8588
8589
8590
8591

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.