Vakgroep taxaties

Landelijk volume, regionale kracht

Dynamis Taxaties is gevestigd in Utrecht en kenmerkt zich door een landelijke dekking met regionale kracht. Alle partners hebben een sterke positie in de eigen regio, waardoor we goed bekend zijn met de lokale markt en daarmee onze concurrenten voor zijn. Onze uniforme werkwijze draagt bij aan transparante taxaties voor onze klanten, hoe complex de waardebepalingen ook zijn. Dynamis Taxaties Nederland is een eigen onderneming naast Dynamis Makelaars. Zo komen we tegemoet aan de eis van wet- en regelgeving om makelaardij en taxaties te scheiden.

Dynamis Taxaties maakt de waarde van duurzaamheid inzichtelijk
Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de waardebepaling van vastgoed. Onze taxateurs laten duurzaamheid daarom altijd meewegen als ze de waarde van een object vaststellen. En vrijwel uniek in de markt: we vertalen duurzaamheid ook naar marktwaarde. Zo weet u wat u investeert en waarom.

Ruim 125 gecerti ceerde taxateurs, verspreid over de 40 vestigingen van Dynamis door heel Nederland: met recht durven we te zeggen dat we dé partij zijn voor landelijke taxatieopdrachten. Waarbij we vooroplopen wat duurzaamheid betreft. Van kantoren, zorgvastgoed en woningcomplexen tot logistiek, winkelcentra en industrie. We initiëren, coördineren en voeren landelijke taxatieopdrachten uit. Onze doelgroep is divers: van financiers, gebouweigenaren en beleggers tot investeerders.

Meer weten? Lees meer op de website van dynamistaxaties.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie