Bloemenlaan 4, Heelsum 6866 DW Heelsum

6866 DW Heelsum € 295.000 k.k.

Omschrijving

RIANT BOUWKAVEL GELEGEN AAN DE PRACHTIGE BLOEMENLAAN IN HEELSUM. AAN HET EINDE VAN DE LAAN TREFT U HET PRACHTIGE HOTEL KLEIN ZWITSERLAND. AAN DE BLOEMENLAAN ZIJN MEERDER BOUWKAVELS TE KOOP.

Recent is gestart met de verkoop van twee uniek gelegen bouwkavels aan de Bloemenlaan in Heelsum. De bouwkavels zijn gelegen in een bosrijke omgeving met veel groen, waar al veel fraaie vrijstaande woningen...

Locatie

In de buurt

Renkum

Bilderberg Hotel Klein Zwitserland

Restaurant De Kromme Dissel

Van Eeckhoutte Advocatuur

De Nooy Schilderwerken / Glas in Lood

Heelsum

Uitgebreide omschrijving

RIANT BOUWKAVEL GELEGEN AAN DE PRACHTIGE BLOEMENLAAN IN HEELSUM. AAN HET EINDE VAN DE LAAN TREFT U HET PRACHTIGE HOTEL KLEIN ZWITSERLAND. AAN DE BLOEMENLAAN ZIJN MEERDER BOUWKAVELS TE KOOP.

Recent is gestart met de verkoop van twee uniek gelegen bouwkavels aan de Bloemenlaan in Heelsum. De bouwkavels zijn gelegen in een bosrijke omgeving met veel groen, waar al veel fraaie vrijstaande woningen zijn gerealiseerd. In totaal worden hier vijf vrijstaande woningen gebouwd alsmede een twee-onder-een- kapwoning. De bouwstijl van de vrijstaande woningen, waarvoor goedkeuring door de gemeente Renkum is gegeven en passend is in het vastgestelde beeldkwaliteitsplan, is de karakteristieke traditionele jaren dertig stijl in een eigentijdse duurzame uitwerking.

De omgeving van de Bloemenlaan heeft vele kwaliteiten. Zo zijn de kavels gelegen op loopafstand van Hotel Klein Zwitserland (met sterrenrestaurant de Kromme Dissel) en golfbaan Heelsum. Tevens is er een uitstekende verbinding met de A50 en de A12. Het centrum van Arnhem bevindt zich op 15 minuten rijden.

BOUWKAVEL 1 TE HEELSUM

Het ontwerp van bouwkavel 1:
Indien u kiest voor een compleet te bouwen woning, dan heeft de woning een gebruiksoppervlakte van ca. 311 m². Deze gebruiksoppervlakte is inclusief een volwaardige kelderverdieping met voldoende daglicht en een stahoogte van ca. 2,5 meter.

De basisprijs voor het bouwen van deze woning zonder kelder, keuken en garage maar wel inclusief grondwerk, aansluiting elektra, gas, water, cai, bestrating weg, aanleg riolering en een carport met berging bedraagt € 328.000,- inclusief BTW. Indien er gebruik gemaakt wordt van het bestaande bouwplan dan kan er snel gestart worden met de bouw. De € 328.000,- is inclusief de verplichte bijkomende kosten van € 18.150,- incl. BTW voor het aandeel in de mandelige weg.

De planvorming van de bebouwing voor dit kavel is in samenwerking met bouwbedrijf Hulzink uit Neede. Uiteraard bent u geheel vrij in de keuze van de aannemer en is er geen verplichting om het voorbereide bouwplan te realiseren, noch te moeten samenwerken met de aannemer Hulzink.
Kavel 1 heeft een perceeloppervlakte van ca. 733 m². Hierop mag een vrijstaande villa gebouwd worden (bouwvlak 8,40 m x 12,94 m) met een vrijstaande garage.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 295.000 k.k.
Aangeboden sinds 10 maanden, 2 weken, 5 dagen geleden
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Soort woning villa
Woning type Woonhuis
Type woning vrijstaande woning
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2017
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Bloemenlaan 4
Plaats Heelsum
Provincie Gelderland
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 311 m²
Inhoud 933 m³
Perceeloppervlakte 733 m²
Totale woonoppervlakte 311
Indeling
Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 5 (4 slaapkamers)
Aantal woonlagen 3 woonlagen
Energie
Isolatie dubbel glasvolledig geïsoleerd
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
Buitenruimte
Tuin achtertuinvoortuinzijtuintuin rondom
Hoofdtuin achtertuin
Hoofdtuin diepte 12 meter
Hoofdtuin breedte 20 meter
Hoofdtuin achterom ja
Parkeergelegenheid
Garage vrijstaand steen
Aantal garages 1
Garage capaciteit 1
Faciliteiten voorzien van elektra
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Overig
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Brochure

Download

Interesse in deze woning? Neem contact op met onze partner.

Contact met partner

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.