De Brugwachters, Leiden
De Brugwachters, Leiden
De Brugwachters, Leiden
De Brugwachters, Leiden
De Brugwachters, Leiden
2331 AN, Leiden

De Brugwachters, 2331 AN, Leiden

€ 645.000 - € 690.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

6 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN AAN HET WATER Wonen bij de entree naar de stad Leiden is straks een mogelijkheid! Op deze prominente plek op de hoek van de Haagsche Schouwweg met de Rijndijk komt een kleinschalig nieuwbouwproject; De Brugwachters. Zes fraaie...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 158 m² - 158 m²
Perceel 182 m² - 190 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 645.000 - € 690.000
Locatie
Plaats Leiden
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 411 m³ - 411 m³
Perceeloppervlakte 182 m² - 190 m²
Woonoppervlakte 158 m² - 158 m²

Uitgebreide omschrijving

6 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN AAN HET WATER

Wonen bij de entree naar de stad Leiden is straks een mogelijkheid! Op deze prominente plek op de hoek van de Haagsche Schouwweg met de Rijndijk komt een kleinschalig nieuwbouwproject; De Brugwachters. Zes fraaie twee-onder-één-kapwoningen aan het water. Duurzame, moderne woningen met een hoog afwerkingsniveau, drie volledige woonlagen en fantastisch diepe achtertuin direct grenzend aan de Rijn. Bootliefhebbers kunnen kiezen voor het realiseren van een privé aanlegsteiger. Hier stapt u zo vanuit uw tuin in uw boot en vaart weg naar de plassen van de Kaag, Vlietlanden, Leiden of verder… Een kans als deze komt niet vaak voorbij. Laat u informeren over de mogelijkheden!

Ideale locatie
Landelijk wonen in de Randstad. Dat kan binnenkort in de zes ‘brugwachters’ aan het water. Wie hier woont heeft elke dag het vakantiegevoel. In deze groen, waterrijke omgeving is het heerlijk wonen. Alles is voorhanden; leuke sportverenigingen, de gezellige recreatieplas Valkenburgs meer, scholen, kinderopvang, winkels en openbaar vervoer. In het gezellige Leiden, op deze mooie locatie, is veel ruimte om te spelen, te sporten en te wonen. Het historisch centrum van Leiden is met 10 minuten fietsen bereikbaar en steden als Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam zijn via de N206 en A44 snel bereikbaar. Het centrum van Leiden, Alphen aan den Rijn en Amsterdam zijn ook via het water bereikbaar. Hoe bijzonder is dat!

Opvallend veel ruimte
De Brugwachter is in veel opzichten spraakmakend. Naast de fantastische ligging is gekozen voor moderne, robuust uitgevoerde architectuur met opvallende details zoals de spekbanden in het metselwerk en fraaie rode gevelsteen. Mooi passend in het straatbeeld van de Rijndijk.

Met een woonoppervlakte van 158 m² op royale kavels grenzend aan het water van 185 tot 190 m² is er ruimte om al uw woonidealen te realiseren. Op de begane grond is een royale living met open keuken en openslaande deuren naar de diepe achtertuin, van maar liefst 7,7 meter breed en 10 meter diep, met houten berging. Op de eerste verdieping zijn drie (slaap)kamers en een royale badkamer ingericht met luxe sanitair; een ligbad, inloopdouche en twee wastafels. Op de tweede verdieping is de vierde ruime slaapkamer met aangrenzend een washok en berging. De auto parkeert u voor de deur waar voldoende parkeergelegenheid is.

Wie hier woont wil nimmer meer verhuizen!

Zes moderne twee-onder-één-kapwoningen aan vaarwater

Woonoppervlakte 158 m² | Kaveloppervlakte 185 – 190 m² | Vanaf € 645.000 v.o.n.

Alle media

Alle afbeeldingen

De Brugwachters, Leiden
De Brugwachters, Leiden
De Brugwachters, Leiden
De Brugwachters, Leiden
De Brugwachters, Leiden
De Brugwachters, Leiden
De Brugwachters, Leiden

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  5.630
 • Vrouwelijke inwoners

  5.655
 • Inwoners Leiden

  60.067
 • Inwoners Leiden

  63.594
 • Auto('s)

  1,0 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 218.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie