De Stek, Apeldoorn
De Stek, Apeldoorn
7323 RA, Apeldoorn

De Stek, 7323 RA, Apeldoorn

€ 295.000 - € 349.000

Omschrijving

Wonen aan de rand van de stad, in het groen. Zo de deur uitlopen voor een picknick in het park, een praatje met de buren of een eindje hardlopen in het buitengebied. In "De Stek" vloeien de gezelligheid van de stad Apeldoorn en het groene karakter van Zuidbroek heel...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 75 m² - 85 m²
Perceel 128 m² - 190 m²
Meer kenmerken

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 295.000 - € 349.000
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 19
Locatie
Plaats Apeldoorn
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 393 m³ - 352 m³
Perceeloppervlakte 128 m² - 190 m²
Woonoppervlakte 75 m² - 85 m²
Inhoud 352 m² - 393 m²

Uitgebreide omschrijving

Wonen aan de rand van de stad, in het groen. Zo de deur uitlopen voor een picknick in het park, een praatje met de buren of een eindje hardlopen in het buitengebied. In "De Stek" vloeien de gezelligheid van de stad Apeldoorn en het groene karakter van Zuidbroek heel natuurlijk samen. De 27 nieuwe woningen in dit plan liggen aan beide zijden van Park Zuidbroek. Er is keuze uit vrijstaande woningen, twee-onder-één kap woningen en rijwoningen. Allemaal nul-op-de-meter woningen dus energieneutraal en met lage maandlasten. Dit alles prachtig gelegen in een groene omgeving.
Wordt dit jouw nieuwe Stek?

In "De Stek" kies jij zelf hoe jij het liefste wilt wonen. Er zijn drie verschillende woningtypes met elk een eigen ligging, karakter en prijsklasse. Aan de noordzijde van park Zuidbroek liggen twee vrijstaande woningen en zes twee-onder-één-kapwoningen op ruime percelen. Aan de zuidzijde liggen negentien rijwoningen, die uit te breiden zijn naar wens. Hier kun je wonen zoals jij wilt!

In zo’n mooie, groene wijk als Zuidbroek besef je maar al te goed dat we zuinig moeten zijn op de aarde. Daarom zijn alle woningen energiezuinig en helemaal klaar voor de toekomst. Een ‘nul op de meter’-woning is optimaal geïsoleerd en voorzien van genoeg zonnepanelen om zelf alle benodigde energie duurzaam op te wekken. Hiermee doe je het milieu een plezier, maar ook je portemonnee! Je bespaart namelijk elke maand weer op je vaste lasten. Fijn toch?

Er zijn twee type rijwoningen; de bouwnummers 1 t/m 12 hebben een inwendige breedtemaat van 5.40 meter. Vanuit je eigen voordeur loop je zo het park in. De woning hebben een eigentijdse architectuur met een opvallend bloemkozijn dat overloopt in een frans balkon.

De bouwnummers 13 t/m 19 hebben een inwendige breedtemaat van 4.80 meter en kijken vanuit de voorzijde over groen en water. De woningen zijn vormgegeven in een warme steenkleur, met statige muurdammen als dynamisch onderbreking van het blok.

Kies je voor de Basis Plus woning dan wordt je woning uitgebreid met een extra ingedeelde woonverdieping: een vaste trap naar de 2e verdieping met een volledig afgewerkte 4e slaap- of werkkamer. Dezer ruimte wordt van alle gemakken voorzien zoals vloerverwarming, voldoende stopcontacten en is verder netjes afgewerkt met witte beplating. Bovendien wordt er een aparte ruimte ingericht voor de installaties, je wasmachine en eventueel wasdroger waardoor er extra ruimte in de badkamer ontstaat, heerlijk toch? Per woning kan er voor deze slimme uitbreiding gekozen worden.

Meerprijs rijwoning 4.80 meter € 25.000,- incl. BTW
Meerprijs rijwoning 5.40 meter € 29.000,- incl. BTW

Lijkt het je wat om in één van deze woningen te wonen? Meld je dan aan op de projectwebsite www.destekapeldoorn.nl

Alle media

Alle afbeeldingen

De Stek, Apeldoorn
De Stek, Apeldoorn

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  10.510
 • Vrouwelijke inwoners

  11.030
 • Inwoners Apeldoorn

  79.491
 • Inwoners Apeldoorn

  80.556
 • Auto('s)

  1,1 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 181.000,-

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie