Hoflanen fase 2, Rijswijk
Hoflanen fase 2, Rijswijk
Hoflanen fase 2, Rijswijk
Hoflanen fase 2, Rijswijk
2286 CZ, Rijswijk

Hoflanen fase 2, 2286 CZ, Rijswijk

€ 275.700 - € 337.700 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Het is bijna zover! De verkoop van de 20 compacte woningen in Hoflanen fase 2 in Parkrijk RijswijkBuiten komt er aan. De presale van fase 2 is van start gegaan. U kunt nu reeds een account aanmaken via de site en een financiële haalbaarheidscheck doen. De start...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 62 m² - 87 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 275.700 - € 337.700
Locatie
Plaats Rijswijk
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 62 m² - 87 m²
Website
hoflanen.nl

Uitgebreide omschrijving

Het is bijna zover! De verkoop van de 20 compacte woningen in Hoflanen fase 2 in Parkrijk RijswijkBuiten komt er aan. De presale van fase 2 is van start gegaan. U kunt nu reeds een account aanmaken via de site en een financiële haalbaarheidscheck doen. De start verkoop is 26 maart.

20 compacte woningen
Fase 2 omvat 20 compacte woningen die verdeeld zijn in twee woningtypes die variëren in zowel grootte als uitstraling. De Hofdame is een sfeervolle gelijkvloerse woning op de begane grond met tuin en beschikt over een woonoppervlakte van 62 m². De koopsommen van dit woningtype starten vanaf € 275.700,- v.o.n. Bent u op zoek naar iets meer ruimte? De Opperhoutvester is een karakteristieke tweelaagse bovenwoning met terras en beschikt over een woonoppervlakte van 87 m². De koopsommen van dit woningtype starten vanaf € 338.700,- v.o.n. Alle woningen hebben een zonnige tuin of een terras op het zuidwesten en worden voorzien van een keuken en een hoogwaardig afgewerkte badkamer. Bovendien beschikken alle woningen over een eigen berging voor het stallen van uw fiets.*

19 maart pre sale
Reserveer alvast woensdag 17 maart 2021 in uw agenda, want op deze dag zal de presale van fase 2 van start gaan. Vanaf dat moment is meer informatie over de woningen, waaronder de impressies, koopsommen en plattegronden beschikbaar en kunt u zich vanaf dat moment inschrijven via de projectwebsite. Meld u nu alvast aan als belangstellenden via de projectwebsite en ontvang informatie zodra de verkoop start.

Wonen in Hoflanen | Parkrijk in RijswijkBuiten
Plan Hoflanen ligt in het groene deelgebied Parkrijk in RijswijkBuiten. De naam Parkrijk is niet zomaar gekozen. Water en groen vormen de hoofdingrediënten van jouw nieuwe wijk. Hoflanen heeft met haar lange lanen en gezellige hofjes dezelfde parkachtige kenmerken als het naastgelegen Wilhelminapark. De ideale plek om te wandelen, fietsen en hardlopen. Of neem in de zomer een verkoelende duik in de parkvijver.

De bouw van de 87 woningen in Hoflanen is verdeeld over drie fasen. De eerste fase bestaat uit 32 ruime rijwoningen met een schuine kap en in fase 2 worden 20 unieke beneden- en bovenwoningen in verkoop gebracht.

Wonen in RijswijkBuiten
Gelegen tussen het centrum van Rijswijk en Delft vindt u een unieke wijk: RijswijkBuiten. Deze groene wijk met zijn prachtige waterpartijen loopt voorop als het gaat om duurzaamheid. Alle woningen zijn gasloos en voldoen aan de in toekomst geldende duurzaamheidsnormen. RijswijkBuiten is een wijk vol nieuwe energie. In het waterrijke en groene deelgebied Parkrijk vindt u plan Hoflanen. Hier verrijzen 87 gevarieerde gezinswoningen. Van royale rijwoningen in knusse hofjes tot comfortabele beneden- en bovenwoningen in de groene lanen: samen vormen ze de nieuwe woonbuurt Hoflanen.Parkrijk is een kindvriendelijke wijk, met autoluwe en autovrije straten. Iedere woning beschikt over tenminste één eigen parkeerplaats. Daarnaast zal er een mobiliteitspunt in de wijk gecreëerd worden. Voor meer informatie ga naar www.rijswijkbuiten.nl

Ligging en de omgeving
RijswijkBuiten is klaar voor de toekomst. Naast de gasloze en duurzame woningen vindt u hier een robuust water- en poldersysteem, volop diversiteit in de groenstructuur en aandacht voor variatie van natuurlijke elementen.Het gezellige centrum van Rijswijk ligt op steenworpafstand en ook de historische binnenstad van Delft is om de hoek. Via de openbaar vervoer-mogelijkheden en de A13 en de A4 binnen handbereik, bent u in no time in omliggende steden als Den Haag en Rotterdam.

* Op de woningen is een zelfbewoningsplicht en een anti speculatiebeding van toepassing.

Alle media

Alle afbeeldingen

Hoflanen fase 2, Rijswijk
Hoflanen fase 2, Rijswijk
Hoflanen fase 2, Rijswijk
Hoflanen fase 2, Rijswijk

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  835
 • Vrouwelijke inwoners

  860
 • Inwoners Rijswijk

  24.324
 • Inwoners Rijswijk

  26.703
 • Auto('s)

  0,0 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 256.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie