Portlandsehoek (kavels), Rhoon
Portlandsehoek (kavels), Rhoon
Portlandsehoek (kavels), Rhoon
3162, Rhoon

Portlandsehoek (kavels), 3162, Rhoon

€ 360.000 - € 535.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Vrij en voluit leven in Portlandsehoek. In de nieuwste ontwikkeling in Portlandsehoek in Rhoon woon je heerlijk vrij. Kies je voor een vrijstaande nieuwbouwvilla op je eigen kavel? Je woont op een schitterende plek in een jonge wijk met veel groen en het water van de...

Lees meer

Kenmerken

Perceel 535 m² - 965 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 360.000 - € 535.000
Locatie
Plaats Rhoon
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 535 m² - 965 m²

Uitgebreide omschrijving

Vrij en voluit leven in Portlandsehoek.
In de nieuwste ontwikkeling in Portlandsehoek in Rhoon woon je heerlijk vrij. Kies je voor een vrijstaande nieuwbouwvilla op je eigen kavel? Je woont op een schitterende plek in een jonge wijk met veel groen en het water van de Koedood als buren. En dát met scholen, winkels, recreatie en sportmogelijkheden op een paar minuten lopen of fietsen.

Portlandsehoek goed bereikbaar.
Portlandsehoek is de laatste ontwikkeling in het westen van de jonge wijk Portland. Een schitterende locatie waar je vooral veel groen en het water van de Koedood als buren hebt. Direct daarachter loopt de rijksweg A15. Via afslag 18 of 19 en de Rhoonse Baan ben je snel weg én weer thuis.

Openbaar vervoer brengt je snel naar Rotterdam.
Ook zonder auto ben je in Portlandsehoek mobiel: vanaf de Portlandse Baan vertrekken diverse buslijnen die je naar het winkelcentrum of de metro bij Rotterdam-Zuidplein brengen. Met een ligging tussen de dorpskernen van Rhoon en Barendrecht en Rotterdam-zuid aan de andere kant van de A15 ben je in Portlandsehoek van alle gemakken voorzien.
Alles bij de hand in en om Portland
Voor de kinderopvang, basisscholen, huisartsen, de sportschool en de supermarkt hoef je de wijk niet uit: in Hof van Portland vind je zo ongeveer alles wat je dagelijks nodig hebt. In een minuut of 5 loop je daarheen. Een groter winkelaanbod vind je in de dorpskernen van Rhoon, Poortugaal of winkelcentrum Carnisse Veste. En niet alleen voor het winkelen, ook voor een hapje of drankje tijdens of na het shoppen zijn dit echte aanraders.

Recreatie in de natuur om de hoek.
Vrije tijd heb je nooit genoeg in Portland: er is in de buurt zoveel te doen! Natuurliefhebbers laten zich door de flora en fauna verrassen in de groene Koedoodzone, natuur- en recreatiegebied ‘Buijtenland van Rhoon’, de Rhoonse Grienden, Klein Profijt en Bos Valckenstein. De Johannapolder, direct aan de Oude Maas, is helemaal opgeknapt en staat garant voor flink wat wandel-, fiets-, sport- en flaneerkilometers. Daarnaast is er een jachthaven, een pitch & putt golfbaan en een klimbos waar kinderen heerlijk kunnen klimmen, klauteren en tokkelen. In en om Rhoon is de horeca goed vertegenwoordigd, van sterrenrestaurant tot cafetaria en alles er tussenin. Voor elke gelegenheid kun je in de buurt iets vinden.

Alle media

Alle afbeeldingen

Portlandsehoek (kavels), Rhoon
Portlandsehoek (kavels), Rhoon
Portlandsehoek (kavels), Rhoon

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijkse inwoners

  50%
 • Vrouwelijkse inwoners

  50%
 • Inwoners Albrandswaard

  12.450
 • Inwoners Albrandswaard

  12.655
 • Auto('s)

  1,4 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 465.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie