Rietzangerstraat, Warmenhuizen
Rietzangerstraat, Warmenhuizen
Rietzangerstraat, Warmenhuizen
Rietzangerstraat, Warmenhuizen
Rietzangerstraat, Warmenhuizen
1749 VE, Warmenhuizen

Rietzangerstraat, 1749 VE, Warmenhuizen

€ 995 - € 1.175

Omschrijving

Aan de Rietzangerstraat in Warmenhuizen worden vijf luxe vrije sector huurwoningen ontwikkelt. Deze fraaie en rustige locatie is het voormalig toneel van supermarkt Deen en wordt getransformeerd naar een kleinschalig en luxe appartementencomplex. Architectenbureau...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 89 m² - 120 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs € 995 - € 1.175
Locatie
Plaats Warmenhuizen
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 89 m² - 120 m²

Uitgebreide omschrijving

Aan de Rietzangerstraat in Warmenhuizen worden vijf luxe vrije sector huurwoningen ontwikkelt. Deze fraaie en rustige locatie is het voormalig toneel van supermarkt Deen en wordt getransformeerd naar een kleinschalig en luxe appartementencomplex.

Architectenbureau KDRA heeft een eigentijds ontwerp gemaakt met vijf ruime appartementen waarvan vier op de begane grond en één op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn reeds drie appartementen aanwezig. De appartementen hebben een oppervlakte van circa 89 tot circa 120 m2, zijn voorzien van vloerwarming en worden opgeleverd met een luxe keuken en badkamer.

Daarnaast worden drie van de vijf appartement all-electric, dat betekent dat er geen gasaansluiting aanwezig is. Verwarming gaat daarbij middels een warmtepomp en deze appartementen hebben elk 10 zonnepanelen. Daarmee bent u dus helemaal klaar voor de toekomst.
Warmenhuizen is een gezellig levendig dorp, met een zeer uitgebreid aanbod aan winkel- en sportvoorzieningen en horeca. Er is een goede busverbinding naar Alkmaar en Schagen, beide hebben een NS station. Bossen, duinen en stranden van Schoorl, Bergen en Petten liggen op fietsafstand. Kortom: een fantastische woonomgeving!

Het aanbod bestaat uit de volgende appartementen:
- Rietzangerstraat 11: totaal 118 m2 groot, gelegen op de begane grond, ligging west riante woonkamer (57 m2), loggia, 2 grote slaapkamers, ruime badkamer, ruime berging met installaties, tuin met terras en een buitenberging.
- Rietzangerstraat 11a: totaal 120 m2 groot, gelegen op de begane grond, ligging west riante woonkamer (57 m2), loggia, 2 grote slaapkamers, ruime badkamer, ruime berging met installaties, tuin met terras en een buitenberging.
- Rietzangerstraat 13: totaal 90 m2 groot, gelegen op de begane grond, ligging zuid/west, hoekappartement, riante woonkamer (37 m2), 2 grote slaapkamers, ruime badkamer met bad, ruime berging met installaties en een buitenberging.
- Rietzangerstraat 13a: totaal 113 m2 groot, gelegen op de begane grond, ligging zuid, hoekappartement, riante woonkamer (60 m2), 2 grote slaapkamers, ruime badkamer, ruime berging met installaties, tuin met terras en een buitenberging.
- Rietzangerstraat 13: totaal 89 m2 groot, gelegen op de begane grond, ligging zuid/west, hoekappartement, riante woonkamer (38 m2), 2 grote slaapkamers, ruime badkamer, ruime berging met installaties, balkon en een buitenberging op de begane grond.

De huurprijzen van de appartementen zijn als volgt:
- Rietzangerstraat 11: € 1.175,-
- Rietzangerstraat 11A € 1.175,-
- Rietzangerstraat 13: € 995,-
- Rietzangerstraat 13A: € 1.175,-
- Rietzangerstraat 21: € 995,-

De huur is exclusief gas, elektra en water.

De verwachte oplevering is begin november.

Inkomenseis
Houdt u s.v.p. rekening met de inkomenseis voordat u zich bij ons inschrijft. U dient aan de
onderstaande norm te voldoen, indien u in aanmerking wenst te komen voor een woning.
- Niet-zelfstandigen: minimaal 3x de kale maandhuur dient uw bruto maandinkomen te zijn waarbij het tweede inkomen voor 100% meegerekend mag worden. Rekenvoorbeeld: huur woning € 1000,- Uw (gezamenlijk) inkomen dient minimaal € 3.000 per maand te zijn. Er dient een waarborgsom van tweemaal de maandhuur te worden voldaan.
- Zelfstandigen: Het bruto inkomen is gelijk aan het meerjaars gemiddelde van de nettowinst uit de bedrijfsvoering. Voor dit bruto inkomen geldt dezelfde inkomenseis als bij “inkomen niet zelfstandigen”. Daarnaast stelt de huurder een bankgarantie van 3x de kale maandhuur.
- Gepensioneerden: Indien u gepensioneerd bent, verzoeken wij u kopieën mee te zenden met het inschrijfformulier waaruit blijkt wat uw bruto jaarlijkse inkomsten of toeslagen zijn. Wij houden er rekening mee dat gepensioneerden circa 30% minder inkomstenbelasting betalen. Er dient een waarborgsom van tweemaal de maandhuur te worden voldaan.
Indien u een lager inkomen heeft maar beschikt over andere inkomsten of financiële middelen dan zullen wij maatwerk toepassen.

Procedure
Op dit moment zijn alle appartement gereserveerd. U kunt zich nog aanmelden voor de reservelijst.
Indien u interesse heeft in een appartement dan kunt u dit kenbaar maken door het invullen van het inschrijfformulier (op te vragen bij KRK) en het aanleveren van de bijbehorende stukken.

Alle media

Alle afbeeldingen

Rietzangerstraat, Warmenhuizen
Rietzangerstraat, Warmenhuizen
Rietzangerstraat, Warmenhuizen
Rietzangerstraat, Warmenhuizen
Rietzangerstraat, Warmenhuizen
Rietzangerstraat, Warmenhuizen
Rietzangerstraat, Warmenhuizen
Rietzangerstraat, Warmenhuizen
Rietzangerstraat, Warmenhuizen
Rietzangerstraat, Warmenhuizen
Rietzangerstraat, Warmenhuizen

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  3.125
 • Vrouwelijke inwoners

  3.035
 • Inwoners Schagen

  23.108
 • Inwoners Schagen

  23.085
 • Auto('s)

  1,2 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 248.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie