Cort Heyligersstraat 25 bnr. 5 ong, 2518 PD, 's-Gravenhage
Verkocht 2518 PD, 's-Gravenhage

Cort Heyligersstraat 25 bnr. 5 ong, 2518 PD, 's-Gravenhage

Kenmerken

Woonoppervlakte 144 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers
Meer kenmerken

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Status Verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Soort woning herenhuis
Woning type Woonhuis
Type woning tussenwoning
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2020
Bouwvorm nieuwbouw
Locatie
Adres Cort Heyligersstraat 25 bnr. 5 ong
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 144 m²
Inhoud 389 m³
Indeling
Aantal verdiepingen 4
Aantal kamers 5 (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen 4 woonlagen
Buitenruimte
Tuin
 • geen tuin
Parkeergelegenheid
Garage
 • geen garage
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Overig
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Uitgebreide omschrijving

Wonen in het Energiekwartier! DE BOUW IS GESTART!

De verkoop is inmiddels in volle gang. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en planning met betrekking tot de bouw.

Wonen in De Regent I betekent: wonen in het hart van bruisend Den Haag, met alle voordelen van een buitenwijk. Hier hebben kinderen volop ruimte om veilig te spelen, zowel in Park de Verademing als op het groene speelpleintje voor de deur. Tegelijkertijd bent u vlakbij de binnenstad, op steenworpafstand van het Westeinde aan de ene, en het hippe Zeeheldenkwartier aan de andere kant. De multiculturele Weimarstraat, de hippe Piet Heinstraat en het sfeervolle Prins Hendrikplein bevinden zich op vijf minuten fietsen. Binnen een kwartier bent u bij de duinen.

Verandawoning 4-laags
Alles is bijzonder aan deze woning. De breedte. De indeling. De ligging. En de buitenruimte. De woningbrede veranda aan de voorkant van het huis biedt een heerlijke, beschutte plek om buiten te zijn. Hier kunt u genieten van de gezelligheid die zich op het speel- en ontmoetingspleintje voor de deur afspeelt. Hier rijden geen auto’s. Kinderen kunnen er dus op een veilige manier leren fietsen.

Dat de Verandawoningen in de breedte zijn gebouwd, maakt ze anders dan anders. Ook de indeling is origineel: op de begane grond vindt u de woonkeuken van uw dromen, die in directe verbinding staat met het pleintje voor de deur. Na het eten rennen de kinderen zó naar buiten om nog even te spelen. De royale woonkamer met veranda bevindt zich op de eerste verdieping. Twee slaapvertrekken en een luxe badkamer op de tweede. Bij bouwnummer 5 en 8 heeft u standaard 3 slaapkamers. Deze indeling is flexibel. Gebruikt u de begane grond liever als werkkamer, wilt u de keuken bij de woonkamer trekken of een extra slaapkamer maken op de woonverdieping? Het kan allemaal. Heeft u meer ruimte nodig? Dan is er de optie een extra verdieping toe te voegen aan het huis. Of kies voor bouwnummer 5 die standaard is voorzien van een 4e verdieping en ruimte biedt voor maar liefst twee extra slaapkamers. Ook een dakterras behoort tot de mogelijkheden.

Dat de woning aan een autovrij pleintje ligt, maakt het een droomhuis voor gezinnen. Terwijl de kinderen vrolijk spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes, geniet u op uw veranda van uw koffie en krant, terwijl u een oogje in het zeil houdt op wat beneden gebeurt. En heeft u zelf zin in wat reuring? Dan hoeft u de deur maar uit te lopen om buren te ontmoeten.

De Regent
Tussen de twee groene singels, de Van Boecopkade en de Noord-West Buitensingel, wordt De Regent gerealiseerd. Om te beginnen met De Regent I, een woonblok met twaalf ruime koopwoningen voor gezinnen. Het project wordt in Haagse stijl gebouwd. Statig, met oog voor detail. De koopwoningen in De Regent I zijn stuk voor stuk charmante, statige, Haagse huizen, met vele vierkante meters en een vrije indeling ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Geurst en Schulze. Elke koopwoning heeft een eigen privé parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein.

Het Energiekwartier
Het Energiekwartier is hard op weg een van de meest gewilde woonwijken van Den Haag te worden. Woongebouwen Esperanto is in aanbouw, andere nieuwbouw wordt inmiddels bewoond door nieuwe bewoners die leven in de brouwerij brengen. Hier woont u op een locatie waar u geniet van rust, ruimte en buitenspeelmogelijkheden, met alle geneugten van de binnenstad om de hoek.

Wilt u de informatie over het project ontvangen? Neem dan contact op met de makelaar of meld uzelf aan via de projectwebsite.

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  6.520
 • Vrouwelijke inwoners

  6.620
 • Inwoners 's-Gravenhage

  259.837
 • Inwoners 's-Gravenhage

  265.045
 • Auto('s)

  0,5 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 172.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie