6 keer in de top 10 woningmakelaars. Dynamis feliciteert haar partners!
12-07-2018

6 keer in de top 10 woningmakelaars. Dynamis feliciteert haar partners!

Als Dynamis zijn wij trots dat 6 partners in de top 10 staan van de woningmakelaardij per provincie van Vastgoed magazine.

Lamberink en Snelder zijlstra makelaars op nummer 1
Speciale aandacht is er voor Lamberink makelaars (regio Drente) en Snelder Zijlstra makelaars (regio Overijssel) staan zelfs op nummer 1 in hun provincie. Lamberink heeft de nummer 2 ver achter zich gelaten. Wij zijn bijzonder trots onze partners en hopen dat zij deze positie kunnen behouden.

Ooms makelaars op nummer 1 en 3
Ooms makelaars staat in de regio Rotterdam op nummer 1 als beste makelaar en in de grotere regio op nummer 3. Jasper Kuijs, directeur Wonen bij Ooms Makelaars “Kwaliteit is garantie voor onze toekomst en die van onze klanten”.

Van der Sande, Molenbeek en Rodenburg makelaars
Van der Sande staat in de provincie Noord-Brabant op nummer 8, Molenbeek (Utrecht) en Rodenburg makelaars (Gelderland) beide in hun provincie op nummer 7. Mooie resultaten.

Ieder jaar wordt de Vastgoed top 100 woningmakelaardij samengesteld door het vakblad Vastgoed Magazine. Een onderzoek naar de beste makelaarskantoren in Nederland.

Local hero
Wij zijn extra trots op de prestaties omdat deze posities onze rol als local hero bevestigen. Onze Dynamis partners kennen de regionale markt als geen ander en Dynamis breed hebben wij bijna een landelijke dekking. Dat brengt ons tot een mooie nummer 1 positie als wij alle gegevens van onze partners bij elkaar optellen. Daarmee laten wij zelfs makelaarsland achter ons.

Nieuwsgierig waar wij allemaal zitten? Bekijk onze vestigingen.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.