Expert Teams

Dynamis dienstverlening

Vastgoeduitdagingen zijn er in vele vormen. Dynamis biedt een breed scala aan vastgoeddiensten voor haar klanten. Voor kantoren, woningen, winkels, bedrijfspanden en logistiek vastgoed ondersteunen wij u met aan- en verkoop begeleiding, taxaties, beheer, financiële diensten en aan- en verhuur. In heel Nederland vindt u bij onze lokale partners de professionals die u met kennis en expertise ondersteunen.

Expert Teams

Bedrijfsonroerendgoed

Dynamis makelaars die zich richten op de verkoop of verhuur van bedrijfsonroerendgoed, kunnen rekenen op de kennis en ervaring van hun collega’s in heel Nederland. Op basis van onze eigen transactiegegevens en externe data waarover wij kunnen beschikken, heeft Dynamis het meest uitgebreide en betrouwbare referentiekader in dit segment. Met een landelijke spreiding hebben onze professionals bovendien toegang tot een groot netwerk van beleidsbepalers, gebruikers, eigenaren, ontwikkelaars en bouwbedrijven. Daarom is Dynamis voor het kantoren segment de beste keuze!

Expert Teams

Wonen Particulier

Onze partners kennen hun klanten als stads- of dorpsgenoten uit hun eigen regio. Ze werken niet alleen bij elkaar in de buurt, ze wonen en leven er ook. Het zijn lokale professionals met voelsprieten in de lokale vastgoedmarkt en zijn dus altijd op de hoogte van wat er speelt. Met 50 vestigingen door heel Nederland zijn wij altijd dichtbij. Bekijk hier het aanbod van onze partners.

Expert Teams

Wonen Nieuwbouw

In het segment Wonen Nieuwbouw richten wij ons op overheden, beleggers, corporaties en ontwikkelaars van (nieuwbouw)woningcomplexen. In tegenstelling tot particuliere eigenaren adviseren wij deze klantgroep vanuit een zakelijk perspectief. De vastgoedvraag is immers heel anders en dus stemmen wij onze dienstverlening daaropaf. Dynamis heeft een groot netwerk onder regionale en landelijke opdrachtgevers in deze markt.

Expert Teams

Retail

De Dynamis retailprofessionals bieden diensten aan op het gebied van: huur en verhuur, aan- en verkoop, huurprijsherziening, taxaties, expansie- en contractmanagement. Daarnaast volgen ze in samenwerking met onze researchafdeling de sterk wijzigende ontwikkelingen in de Retail- en winkelsector. Op basis van ons landelijk netwerk van kennis en ervaring geven wij onze klanten adviezen waar ze iets mee kunnen. Bovendien creëren wij met onze regio specifieke researchrapporten, een visie over de ontwikkelingen in de Retail- en winkelmarkt.

Expert Teams

Logistiek

Dynamis Logistiek bouwt aan de aanwezigheid van Dynamis partners op zo veel mogelijk logistieke hotspots in Nederland. Bij de diverse kantoren is een team met specialistische kennis van logistiek vastgoed aanwezig. Door de sterke samenwerking tussen de leden van dit team, kunnen wij inspelen op de laatste marktontwikkelingen en onze klanten snel en adequaat bedienen. Daarnaast zijn onze Dynamis logistiek vastgoedspecialisten continu scherp op de hoogte van de lokale marktkennis en de vraag en het aanbod op/binnen de regionale en landelijke vastgoedmarkt.

Expert Teams

Taxaties

Met ruim 135 gecertificeerde taxateurs, verspreid over ruim 50 vestigingen door heel Nederland is Dynamis met recht dé partij voor landelijke taxatieopdrachten. Hierbij lopen we voorop voor wat betreft duurzaamheid. Duurzaamheid heeft niet alleen de toekomst, maar ook waarde. Dynamis Taxaties maakt die waarde voor u inzichtelijk, helder en vooruitstrevend. Ook bij complexe en omvangrijke taxaties. Van kantoren, zorgvastgoed en woningcomplexen tot logistiek, winkelcentra en industrie. We initiëren, coördineren en voeren landelijke taxatieopdrachten uit voor onze uiteenlopende klanten, o.a. Financiers, gebouweigenaren, beleggers en investeerders.