Expert Team Retail

Expert Team Retail

Expert Team Retail

Dynamis dienstverlening

Vastgoeduitdagingen zijn er in vele vormen. Dynamis biedt een breed scala aan vastgoeddiensten voor haar klanten. Voor kantoren, woningen, winkels, bedrijfspanden en logistiek vastgoed ondersteunen wij u met aan- en verkoop begeleiding, taxaties, beheer, financiële diensten en aan- en verhuur. In heel Nederland vindt u bij onze lokale partners de professionals die u met kennis en expertise ondersteunen.

Expert Team Retail

Retail

De Dynamis retailprofessionals bieden diensten aan op het gebied van: huur en verhuur, aan- en verkoop, huurprijsherziening, taxaties, expansie- en contractmanagement. Daarnaast volgen ze in samenwerking met onze researchafdeling de sterk wijzigende ontwikkelingen in de Retail- en winkelsector. Op basis van ons landelijk netwerk van kennis en ervaring geven wij onze klanten adviezen waar ze iets mee kunnen. Bovendien creëren wij met onze regio specifieke researchrapporten, een visie over de ontwikkelingen in de Retail- en winkelmarkt.

Op die manier helpen wij onze klanten met het identificeren van kansen en mitigeren van risico's. Wilt u meer informatie over de Retail- en winkelsector, neem dan contact op met onze Expert Team voorzitter: Eva Olde Rikkert .

Eva Olde Rikkert RMT

038 4 222 222
evaolderikkert@rodenburg.nl